Nejste přihlášen/a.
Ahoj, brzy pojedu na dovolenou do Itálie a vzhledem k tomu, že mám smartphone, dost často musím nabíjet. Jedem busem, takže si chci pouštět hudbu, hrát hry atd. Jenže nevím, jestli bude v buse nabíječka, kdyby se mi mobil během cesty vybil.
Slyšela jsem o nějakých nabíječkách na tužkové baterie, tak bych se chtěla zeptat kde a za kolik se to tak dá sehnat. A není ještě nějaký způsob jak nabít mobil (Samsung Galaxy Y) bez zásuvky?
Děkuji
Dobrý den,
manžel si před dvěma lety pořídil nabíječku na ruční pohon - točilo se kličkou a to nabíjelo. Celkem to fungovalo. Ale bude asi lepší koupit tu na baterky. I když - baterky se také mohou vybít a u ruční nabíječky záleží spíš na tom, jak jste "ručně zručný"
Nabíječka na ruční pohon je docela otrava, to co jsem doporučil já je rozhodně lepší a pokud by se někomu nelíbila spotřeba AA článků, tak tady je ještě lepší bezstarostné řešení:
Abych mohl mobil používat několik minut tak je potřeba točit několk hodin a to bez přehánění. Takovou jistotu bych chtěl spíš nemít :D
Tak v tom Vám budu oponovat - jak jsem psala, hovořím z vlastní zkušenosti - manžel měl ruční nabíječku s sebou na cestu v autobuse dlouhou 32 hodin. Nastupovali jsme s plně nabitou baterkou, po vybití pak nabíjel tak, že např. cca 5 minut točil a půl hodiny pak mohl zase poslouchat...To mi nepřijde zase tak hrozné...
Já to nabíječku znám a moc dobře vím kolik dokáže dodat energie a posluchání není tak energeticky náročné, zkusit si zavolat to by asi koukal
Stačí nakoupit přiměřený počet alkalických AA článků a tohle zařízeníčko se chová jako jedno USB - 5V / 500mA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.