Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde sehnat holicí planžeta - co s tím?

Od: bichin odpovědí: 10 změna:
Poraďte, prosím, někdo kde sehnat planžetu č. 330 do holícího strojku Braun Sixtant- prý se už nevyrábí a v obchodě se nedá sehnat. Strojek je v bezvadném stavu a je mě líto ho kvůli tomu vyhodit. Za tipy předem díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle by mohlo pomoci:
braunelpen.cz/...
bichin
hodnocení

Díky za odkaz, který mě jen potvrdil, že se planžeta už nevyrábí. Čekám dál, třeba někomu doma leží a bude se jí chtít zbavit.
No ale ty ostatní typy by se nedaly použít? 330-tka je vedena jako náhradní planžeta.
bichin
hodnocení

které ostatní typy? Pokud vím tak se dá použít pouze planžeta ze strojku Moskva, který je přesnou kopií tohoto Brauna.
Původně jsem mylslel, že označení Typ 5310, 5321, 5322, 5323 je pro další planžety, ale asi teda nebude. Smůla.
bichin
hodnocení

Teď jsem měl otevřený i ten poslední odkaz od Vás (osvezeni.com), ta 330tka tam sice v seznamu je, ale bez uvedení typu strojku. Takže učiním v pondělí dotaz a uvidíme. Zatím díky za Vaši snahu pomoci.

svagrova
hodnocení

0x
a myslím to vážně.

ja*
hodnocení

0x
Poradím volejte 605919943.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]