Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber smartphone do 5ooo

Od: petttass odpovědí: 6 změna:

zdravim, potreboval bych pomocio poradit s vyberem phonu do 5k. V novych telefonech se uz nejak neorientuji.. telefon by mel byt predevsim pro zabavu.. wifi doma mam.. tak nake ty hry/mp3 kvalitni hudba do posilky a tak :d.. Dival jsem se a libi se mi docela HTC ale nevim jestli wild fire s nebo desire a nebo pak se mi hodne zamlouva sony eriscon xperia ray .. ale zase jsem slysel ze sonace vubec ze je to kazovy.. tak nevim :/.. a nmebo pak Nokia Lumia 710.. nebo co by jste mi proadili prosim? :) Dekuji moc! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

androidtelefony
hodnocení

0x

pokud se v nových telefonech moc neorientujete doporučuji prohlédnout si jejich přehledný katalog na svetandroida.cz/...

perfektní výběr těch nejzajímavějších najdete na adrese android-telefony.heureka./...

nokia lumia bych se na vašem místě zdaleka vyhnul, sice na to nokia pouští do médií hodně reklamy ale dobrý telefon to vzhledem k daleko lepší konkurenci opravdu není. Je v něm prakticky nepoužívaný operační systém takže do něj seženete jen velmi málo zajímavých aplikací ... hledejte spíše android telefony ze stáje Samsung, HTC, LG nebo Sony.To je má čistě soukromá rada.

mark15561
hodnocení

0x

NOKII ... nedoporučuji, vydala se velmi špatným směrem a míří na naprosté dno, jejich telefony mají sice velkou reklamu ale jsou špatné, opravdu špatné

SONY .. řeči o kazovosti jakékoliv značky doporučuji ignorovat, jsou to nesmysly, každá značka řeší určité procento reklamací, a žádná z těch velkých nijak nevybočuje. Sony Android telefony XPERIA jsou výborné, ...třeba XPERIA MINI, XPERIA ARC, XPERIA RAY ...

HTC a SAMSUNG - tito dva jsou momentálně největšími výrobci android telefonů, výběrem z jejich stáje nic nezkazíte, u SAMSUNGU doporučuji především modely GALAXY, tedy konkrétně třeba GALAXY W za velmi rozumnou cenu vzhledem k perfektní výbavě.

mark56156

ani firma LG nezaostává ve výrobě dotykových Androidů ...

jejich telefony LG Optimux jsou velmi slušné a za docela nízkou cenu LG: android-telefony.heureka./...

určitě však doporučuji číst si pečlivě uživatelské recenze ať nekoupíte něco vyloženě nepovedeného.

edge*

Ty jsi Nokii neviděl ani z rychle jedoucího vlaku že? *smich*

Symbian Belle je již na velmi dobré úrovni. Windows Phone v Lumiích si myslim taky celkem dobrá volba. Každý OS má své pro a proti, každý má jiný potřeby. Podle potřeb dotazovanýho vyhovuje naprosto jakýkoliv operační systém.

Doporučuju si zajít například do Electro wordu, kde mají zaplý mobily na vyzkoušení, kde si můžeš vyzkoušet jak který systém šlape.

klidně bych dal stále šanci symbianu a například Nokii 603. Dále s WP jmenovanou Lumii 710 pokud ji tedy seženeš do 5000. Do 5000 je například Nokia Lumia 610 a trošku okleštěným HW.

Od Samsungu Galaxy ACE s Androidem nebo Samsung Wave s Badou.

Sony Ericsson Xperia Mini je podle mě v ceně do 5000 bezkonkurenční, pokud ovšem překousneš malý displej a větší tloušťku přístroje. Sony Ericsson Xperia RAY si myslim taky není nejhorší volba. Nebo Xperia Neo V, pokud se ti bude líbit design.

Od HTC se podle mě Wildfire S moc nepovedl.

LG Optimus Black pokud seženeš do 5000 taky nic neskazíš. Dál LG Optimus Sol...

No a nebou kouknout po čínských značkách ZTE nebo Huawei

Jak vidíš každá značka má pár mobilů do 5000, takže zvítězí asi design nebo po vyzkoušení někde v obchodě typ systému.

doplněno 04.06.12 20:28:

Přítelkyně má LG Optimus HUB a nestěžuje si. Mobil je to na úrovni zhruba Samsungu galaxy ACE. Akorát s procesorem 800Mhz si na androidu moc neužiješ rychlosti. HTC Wildfire má dokonce pouze 600Mhz! To už moje Nokia N8 je oproti tomu F1. N8 má 680Mhz, ale na symbian to s přehledem stačí. Nejnovější symbiany mají 1,3Ghz a na tom symbian jen sviští. Problém symbianu je postupné ukončování podpory udáváno zhruba do roku 2016. Tím pádem už na něj nevychází moc nové aplikace. Ale co potřebuješ vždy najdeš.

Windows phone je nejnovější operační systém, takže se může očekávat nějaké "pubertální" omezení, avšak pro nenáročnýho uživatele víc než dostačující systém. Těch omezení pro takovýho uživatele je minimum.

johnny12
hodnocení

0x

myslim si ze je nejlepsi sony ericson xperia mini na strance 1-2umobil.cz ho sezenete za 3200 i s postovnym. Osobne ho mam a jsem s nim velmi spokojeny splnuje pomer cena/vykon za tyto penize je lepsi nez nejake telefony za pet tisic . Kdyztak se kouknete na youtube na videorecenzi mobilenet.cz :)

ginger*
hodnocení

0x

Teď sice nepomůžu s výběrem z výše jmenovaných mobilů, ale já jsem si koupila Samsung Galaxy Gio a jsem hodně spokojená :) Nebo vybavenější Galaxy Ace ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]