Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přicházejí Vánoce a já bych si velice přál nějaký ten tablet.
Cena by se měla pohybovat někde okolo 5,5 tisíce (nanejvíš 6 tisíc).
Zatím co jsem tak nějak pátral, našel jsem Asus Nexus 7. Podotýkám že mi jde hlavně o herní využití, surfování po netu a sledování filmů..
Jaký je váš názor na tento tablet, co případně by jste mi doporučili? Budu rád za každý návrh..
Ještě jste zapoměl říci kolika palcový tablet chcete jestli 7" 8" 9" 10"?
Já jsem teď 3 měsíce na cestách využíval Vodafone Smart TAB 10" kupoval jsem ho kvůli výborné ceně a hlavně možnosti vložit SIMKARTU s 3G internetem a taky na hry a filmy a posloužil perfektně.
Dá se sehnat na aukru zánovní kolem 5000 Kč nebo nový u Vodafonu v doprodeji za necelých 7 000 Kč.
Pokud by Vám stačil 7" a chtěl jste s 3G slotem bude Vodafone teď někdy uvádět do prodeje nový tablet od Lenova za cca 6000 Kč
Ovšem jestli Vás 3G nebere a vystačíte si s WIFI tak bych ten ASUS NEXUS 7 bral taky na hry a filmy v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.