Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych si koupit pecková sluchátka, ale u všech předešlích se vždy stalo, že přestalo hrát jedno sluchátko, důsledkem nechráněného místa mezi začátkem pecky a drátem. Tudíž se chci zeptat, jestli nevíte o nějakých sluchátkách, které by toto místo měli kryté...? Nejde mi o vzhled sluchátek, chci aby dlouho vydržela, a aby hrála alespoň průměrně Předem dík za odpověďi
KOSS nebrat, kabel nevydrží, doporučuji Creative, nejen, že kabel je nezničitelný (ověřeno opravdu nešetrným zacházením po dobu už asi víc jak 3 let), ale i parametrově jsou znatelně lepší, přitom jsou za menší cenu než ty "věhlasné"KOSSy :
lepší špunty s perfektním zvukem a nezničitelným kabelem jsem ještě nenašel
Jo, to s tím kabelem uznávám. Po 3 letech mi na těch portech totálně ztvrdnul v oblasti obličeje a zlomil se. Vyměnil jsem ho ale za kabel ustřihnutý ze starších "peckových" kossů (zničily je železné piliny) a zase funguju bez problému dál.
Ne všechna doživoní záruku mají. Teda mají, ale pokud nemáte kód, tak platíte za výměnu 300+pošta, což by se v mém případě rozhodně nevyplatilo, když mám doma plno nefunkčních sluchátek s dobrými kabely.
Pokud kód máte, výměna je za 50+pošta, tam už bych o tom uvažoval.
KOSS PORTA PRO stojí normálně kolem 700, s kódem pro doživotní záruku asi 1400.
K čemu je mi doživotní záruka? Mě u těch KOSSů odešel kabel za půl roku a nechat si je každého půl roku opravovat do konce života - to je opravdu BOMBA. Vyměnil jsem si na nich kabel sám a mám je založené doživotně v šuplku, protože CREATIVE s rozsahem 6Hz-23kHz mají bezkonkurenční zvuk a kdo mi bude tvrdit, že to je rozsah mimo schopnosti lidského ucha tak ví pramálo o tom jak se tento údaj stanovuje. Lidem co jsem tyhle sluchátka doporučil jsou nadmíru spokojeni a odstavili ze svého užívání, mnohem dražšší, značkovější sluchadla :D
Doživotní záruka je 3,14čovina nejhrubšího kalibru a směju se lidem co na to skočí, ještě víc se směju lidem co si za jakoukoliv výhodnou nebo prodlouženou záruku připlatí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.