Nejste přihlášen/a.
mam nokii e51 a chci si poridit bezdratove handsfree pripojene pres bluetoot,poradite mi ktery je kompatibilni?
Bluetoth handsfree je plně kompatibilní - jakákoliv značka s jakýmkoliv telefonem, to že jej nemůže najít je otázka špatného postupu (handsfree musí být přepnuto v režimu párování, jinak jej telefon nenajde) a nebo je handsfree vadné.
Kdyby se dalo handsfree jen tak jednoduše mobilem najít, to by se vám mohl kdykoliv kdokoliv na něj napojit :D
Nejde až tak o značku, ale o dodržení standardu Bluetooth. Parrot můžu taky vřele doporučit.
Když je zařízení BLUETOOTH tak snad je dodržen jeho standard to by to nemělo smysl, zatím jsem nenarazil, že by mi nějaké zařízení bluetooth haprovalo a to mám od různych značek - hlasité handsfree, sluchátko handsfree, notebook, netbook, tiskárnu s bluetoothem, PDA, blutoothovou myš, GPS bluetooth modul, mobily jsem zkoušel jak Nokie, tak SE - vše komunikuje mezi sebou jak zrovna potřebuju
To bych tedy netvrdil. Před cca 4 roky jsem koupil navigaci od Sony s HF. Protože se mi nepodařilo ji spářit s Nokii 3100, tak jsem s tím zaběhl k prodejci - ten mě poslal do Sony centra v Praze, ale ani tam to nedokázali. Prý se to s Nokiemi někdy nekamarádí. Tak jsem jim tam navigaci rovnou vrátil.
Je fakt, že Nokie jsou kapitola sama pro sebe, ale stejně bych tomu moc nevěříl, jedině, že ta navigace nabízela víc blutoothových služeb a Nokia a to prostě nepobrala, ale u obyčejného HF to prostě nehrozí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.