Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřebuju si napíchnout auto na PC,ale mám plechovou garáž takže je tam teplota cca jak venku,nebude to notebooku vadit? provozní psaná teplota notebooku je myslím 5°C ublíží tomu teplota asi -1°C asi tak půl hodiny provozu?
Nevím co máte za noťas, ale já běžně jej používám i v těchto podmínkách prakticky denně. Měl jsem staré HP, to bylo úplně bez problémů, teď mám Lenovo a používám jej běžně při opravách strojů i za mrazu - jediné omezení je to, že pokud je noťas fest vymrzlý, tak baterka nedá takovou výdrž, jinak jsem nikdy problém nezaznamenal.
Vlastně jo, v dobách kdy jsem měl služební Acer Aspire, tak to byl hrozný krám, s tím byly problémy trvale nezávisle na teplotě a čemkoliv jiném. Ono se neříká nadarmo, že Acer je mezi počítači totéž, co Renault mezi auty
Chlad mu nevadí, jak psal totak je jediné nebezpečí při přechodu ze zimy do tepla, kdy na chladných částech notebooku zkondenzuje vlhkost a může způsobit svody nebo dokonce zkrat. Hlavní je při přechodu do tepla mít notebook zabalený (brašna na přenášení, igelitový sáček) a nechat tak hodinu srovnat teploty, tak se zabrání průniku vlhkosti a její kondenzaci na studených částech, pak jej lze bez obav opět pouívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.