Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpracování natočeného-nafilmovaného materiálu

Od: ladzik* odpovědí: 3 změna:

Jaké jsou zkušenosti s dalším zpracováním natočeného materiálu z HDD kamery? A na čem nejlépe uchovat natočený materiál?

Myslím kromě toho, že to nechám v počítači ... i tam se mi to může ztratit. Co jsem mluvil s lidmi, tak jsem zjistil, že to je daleko

větší problém, než si vybrat kameru.

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

1x
Zase tak velkou vědu bych z toho nedělal. Vypálil bych to na kvalitní DVD a pokud to nebudeš nechávat na pčítači, tak raději dvakrát. Jednou za 5 let bych ty DVD přepálil, protože časem stárnou. Ale za 5 let tady mohou být úplně jiné technologie.

tesyk*
hodnocení

1x
Já jsem si koupil 500GB externí disk a mám to na něm + 1x na DVD.

hodnocení

1x
Pokud budeš chtít uchovávat surový materiál, budeš potřebovat opravdu hodně místa.
Pakliže bydeš archivovat pouze hotové filmy, pak zvol HDD, DVD-RAM případně jejich kombinaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]