Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

5310 - Nereaguje

Od: axlik* odpovědí: 9 změna:

Ahojte, dneska se mi nadobro vypla moje nokie 5310 a na nabíječce už je tak 3. ani se nerozsvítí, že se nabíjí. Zapnout též nejde, držím tlačítko zapínání a nic..Nějaké řešení? :( v záruce už není takže nepište reklamaci ;) díky!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je-li v pořádku nabíječka, můžeš vyzkoušet jinou baterku - ale spíš bych poradil recyklaci a nový foun.

axlik*
hodnocení

Nabíječka je v pořádku, bohužel nemám příležitost vyzkoušet ani jinou baterku ani telefon :(

ladaadal*
hodnocení

0x

Páni 5310, s tou jsem začínal. Vděčně mi držela skoro 8 roků. Té je škoda. Ale asi ti opravdu nezbude než recyklace. Možná ještě zkusit nějaký bazar, ale tam se ti spíš vysmějí - mě se smáli už před několika lety, když jsem se na ni ptal*smich*

hodnocení

0x

Zkusil bych dát tam novou baterku, neoriginální stojí do dvou stovek, mají ji leckde v prodejnách mobilů. Pokud je ve Vašem mobilu ještě původní, tak už má svoje odslouženo. NIcméně, stroj jako takový může být v pořádku, tehdy se ještě dělaly bytelné telefony. Znám to, člověk si zvykne na docela nemoderní typ a nechce se mu s ním loučit.

lsmobil.eu/...

axlik*
hodnocení

Ale tak já bych rád bral nový telefon, ale například na dotykovém nenapíšete sms poslepu, ty chytrý telefony jsou nabitý aplikacema který potřebujou ke svý funkci stálý připojení k netu a jak člověk to připojení vypne tak ten telefon nic neumí :D už jsem takle kupoval baterku do staré nokie a pak mi ani s ní nefungovala..Myslíte, že by mi to mohli odzkoušet přímo na prodejně, abych věděl a nekupoval zbytečně? :(

Problém je, že baterky do starších modelů leží někde ve skladě a jak známo Li-XX články jdou do háje ať se používají nebo ne, takže si hlavně dejte pozor na datum výroby.

ladaadal*

V dobré prodejně ti to určitě odzkouší. Pokud ne s novou, vezmou ze starého a zkusí, zda to rozchodí. Možná i poradí, i když s úsměvem, ale někteří chápou, že si člověk nechce zvykat na něco nového.

Je pravda, že pokud chcete telefon vyloženě jen na SMS a telefonování, je mít lepší ten starý a obyčejný. Nehledě na to, že takové připojení chytrých telefonů leze pěkně do peněz.*smich*

Moje tchyně na telefonu něco nějak zmáčkla a najednou ji přišla faktura za použití internetu a skoro tisícovka...

Určitě tu baterii odzkouší, jednak to balení se dá otevřít bez poškození a pak, v prodejnách jsou fakt nadšenci, kteří budou vědět, co s tím. Může se třeba stát, že jsou zkorodované kontakty telefonu, nebo už nepruží, na všechno by tam přišli. V těch prodejnách jsou zvyklí na leccos, něco o tom vím...*smich*

axlik*
hodnocení

Ok, děkuju za odpovědi :) skočím tam..Ale do servisu ho rozhodně dávat nebudu, to už seu takovýho telefonu nevyplatí :D ale nemyslím, že je to nějakej starej křáp..Vždy se mi hodil v tom, že volal, psal a mohl jsem i poslouchat hudbu :) ale samozřejmě taková GPS v mobilu není na škodu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]