Nejste přihlášen/a.
Ahojte, dneska se mi nadobro vypla moje nokie 5310 a na nabíječce už je tak 3. ani se nerozsvítí, že se nabíjí. Zapnout též nejde, držím tlačítko zapínání a nic..Nějaké řešení? v záruce už není takže nepište reklamaci
díky!
Zkusil bych dát tam novou baterku, neoriginální stojí do dvou stovek, mají ji leckde v prodejnách mobilů. Pokud je ve Vašem mobilu ještě původní, tak už má svoje odslouženo. NIcméně, stroj jako takový může být v pořádku, tehdy se ještě dělaly bytelné telefony. Znám to, člověk si zvykne na docela nemoderní typ a nechce se mu s ním loučit.
Ale tak já bych rád bral nový telefon, ale například na dotykovém nenapíšete sms poslepu, ty chytrý telefony jsou nabitý aplikacema který potřebujou ke svý funkci stálý připojení k netu a jak člověk to připojení vypne tak ten telefon nic neumí :D už jsem takle kupoval baterku do staré nokie a pak mi ani s ní nefungovala..Myslíte, že by mi to mohli odzkoušet přímo na prodejně, abych věděl a nekupoval zbytečně?
Problém je, že baterky do starších modelů leží někde ve skladě a jak známo Li-XX články jdou do háje ať se používají nebo ne, takže si hlavně dejte pozor na datum výroby.
V dobré prodejně ti to určitě odzkouší. Pokud ne s novou, vezmou ze starého a zkusí, zda to rozchodí. Možná i poradí, i když s úsměvem, ale někteří chápou, že si člověk nechce zvykat na něco nového.
Je pravda, že pokud chcete telefon vyloženě jen na SMS a telefonování, je mít lepší ten starý a obyčejný. Nehledě na to, že takové připojení chytrých telefonů leze pěkně do peněz.
Moje tchyně na telefonu něco nějak zmáčkla a najednou ji přišla faktura za použití internetu a skoro tisícovka...
Určitě tu baterii odzkouší, jednak to balení se dá otevřít bez poškození a pak, v prodejnách jsou fakt nadšenci, kteří budou vědět, co s tím. Může se třeba stát, že jsou zkorodované kontakty telefonu, nebo už nepruží, na všechno by tam přišli. V těch prodejnách jsou zvyklí na leccos, něco o tom vím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.