Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC maze kontakty?

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobry vecer, mam HTC Wildfire S a zda se mi ze sam maze kontakty... nemam nad tim kontrolu jelikoz nevim kolik jich tam mam ale zda se mi ze mizi... mam tam vzdycky cislo a i kdyz jsem ho mela ulozene najednou tam neni... nevim mozna je to nejakym nastavenim nebo je to zavada? nemate nekdo zkusenost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirius007*
hodnocení

0x
maze vam jakykoli kontakt nebo jen nove ulozene ...a za jak dlouho asi
lindaf*
hodnocení

no asi v utery jsem ukladala kamosky cislo a vcera tam nebylo no a rodicu cislo tam mam uz 8 let na te simce a taky tady nebylo je mozne ze sjem je mela na telefonu ale zrovna to kamosky na simce a ukladala jsem ho jiz na novem telefonu vcera jsem ho ulozial znova a zatim tam je ale nevim no ...

sirius007*
ano mel sem na mysli jestli nemate nektera cisla duplikovana na karte i v telefonu..stava se ze pak si mobil nemuze vybrat ktery kontakt zobrazi a je tam jen cislo...nicmene koukal sem na htc fora a nic podobneho sem nenasel...snad poradi nekdo kdo to zazil

na karttě lidé je nemaš,ale v telefonu jsou určitě,vypni mobil,zapni mobil a uvidíš je tam,ale musíš ho vypnout uplně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]