Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam novy telefon samsung galaxy S III
a chtel bych se zeptat jestli existuje aplikace nebo nejake zarizeni v telefonu kdyz telefon ztratim nebo mi ho nikdo ukradne abych ho nasel.
dekuji za odpovedi
já měl v mobilu nainstalovaný Cerberus a mobil jsem si našel sám...tento program umí na dálku:
- Lokalizovat a sledovat zařízení
- Spustit hlasitý alarm a to i v případě, že je zařízení v tichém režimu
- Smazat vnitřní paměť telefonu nebo paměť SD karty
- Skrýt aplikaci Cerberus v seznamu aplikací
- Zamknout zařízení pomocí kódu
- Pořídit zvukovou nahrávku pomocí mikrofonu
- Získat seznam posledních odchozích a příchozích hovorů
- A mnohem více!
dá se na mobil poslat sms...nebo zloděje i vyfotit, aniž by o tom věděl...
Jistě že jsou aplikace na vyhledání telefonu ukaze ti ho podle gps presne nebo podle internetového připojení.
ALE : nenajdes ho pokad bude vyplej
pokad bude zlodej rychlej a přehraje softwar v telefonu tim smaze programa na sledováni
Ja mam aplikaci ta najde muj telefon podle gps na 3metry podle internetového pripojení na 50 metru vse se da sledovat pres www ukaze polohu telefonu
da se na dalku smazat kartu zablokovat zaheslovat telefon atd.
doplněno 01.02.13 17:43:jooo a da se poridit zaznam ci vyfotit zlodeje fotakama v telefonu pokad je pred nima pak se to automaticky odesla na email :
Já mám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.