Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najit telefon kdyz se ztrati

Od: lukky007* odpovědí: 9 změna:

Dobry den mam novy telefon samsung galaxy S III

a chtel bych se zeptat jestli existuje aplikace nebo nejake zarizeni v telefonu kdyz telefon ztratim nebo mi ho nikdo ukradne abych ho nasel.

dekuji za odpovedi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

2x

já měl v mobilu nainstalovaný Cerberus a mobil jsem si našel sám...tento program umí na dálku:

- Lokalizovat a sledovat zařízení
- Spustit hlasitý alarm a to i v případě, že je zařízení v tichém režimu
- Smazat vnitřní paměť telefonu nebo paměť SD karty
- Skrýt aplikaci Cerberus v seznamu aplikací
- Zamknout zařízení pomocí kódu
- Pořídit zvukovou nahrávku pomocí mikrofonu
- Získat seznam posledních odchozích a příchozích hovorů
- A mnohem více!

dá se na mobil poslat sms...nebo zloděje i vyfotit, aniž by o tom věděl...

nicozjb*
hodnocení

1x
Lze schovat papiry a v případě krádeže oznámit na pc mě takto už před 5 lety hledali a našli nokii .
doplněno 01.02.13 17:38: teda na pčr
doplněno 01.02.13 17:38: teda na pčr

hodnocení

0x

Když ho ztratíš a nenajdeš nebo ti ho někdo nevrátí, máš smůlu.

Pokud ti bude ukraden, už ho nikdy neuvidíš.

doplněno 01.02.13 17:28:

takže odpověď je ne

zepe*
hodnocení

0x

Jistě že jsou aplikace na vyhledání telefonu ukaze ti ho podle gps presne nebo podle internetového připojení.

ALE : nenajdes ho pokad bude vyplej

pokad bude zlodej rychlej a přehraje softwar v telefonu tim smaze programa na sledováni

Ja mam aplikaci ta najde muj telefon podle gps na 3metry podle internetového pripojení na 50 metru vse se da sledovat pres www ukaze polohu telefonu

da se na dalku smazat kartu zablokovat zaheslovat telefon atd.

doplněno 01.02.13 17:43:

jooo a da se poridit zaznam ci vyfotit zlodeje fotakama v telefonu pokad je pred nima pak se to automaticky odesla na email :

Já mám

play.google.com/...

hodnocení

0x

Tohle si pořádně pročti... a diskuze taky není k zahození.

PS: Příběh má štastný konec.

doplněno 01.02.13 20:54:

Jop... sorry, linky se mi občas vytratí...

Hangáre, myslíš tohle? :D

hodnocení

0x

jo jde o to zda by se ti chtelo do toho tak moc se angazovat , snazit atd... samozrejme ze mu pak nemuzes rozbit drzku , protoze by jsi sel do vezeni ty *ee* , ale tak na SGS 3 to urcite stoji za to ...

stirecek*
hodnocení

0x

psyche*
hodnocení

0x

Já bych prosila také radu na totéž,ale na Nokii N8-00.Asi nenahraji aplikaci na Android na můj OS Symbian3 což? Děkuji za každou odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]