Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

This is a HD channel

Od: brumovjan* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,prosím přoč mám na programu Čt4 sport tabulku ve prostřed Informace : This is a HD channel..jak se mám toho zbavit..děkuju...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

2x
Z čeho, na čem? Trochu málo informací.
Nepřijímáš pražský DVB-T regionální mux K46, na něčem co neumí HD?
brumovjan*
hodnocení

já nevím,jsem ze zlínského kraje,je to přes satelit...je normálně plazma..nevím..:)

martinhajek*
A máš satelitní HD přijímač?
Protože to vypadá, že ladíš ČT4 HD receiverem který to neumí.
doplněno 14.02.13 14:24: Jde ti obraz, nebo jen ta hláška?
brumovjan*
hodnocení

já nevím,já dělám na jednom hotelu a lidi nadávají.že to tam je...jde obraz a ve prostřed je ten čtvereček s tou hláškou...

martinhajek*
Tak se jedná o nějakou softwarovou vadu přijímače nebo jeho čtečky (pokud má externí CAM), nebo je někde něco špatně nastaveno.
brumovjan*
hodnocení

tak máme zavolat nějakému servisákovi?

jardino555*

na dálkovém ovladači stiskněte OK

martinhajek*
Počítám, že to už zkoušel. Nebo ne...?
Který HD receiver by tohle trvale zobrazoval? Nebo se v tom někdo hrabal a nedonastavil to a ta hláška tam zůstala z ladění?
martinhajek*
Bude to nějaká drobnost, chce to opravdu někoho kdo se na to podívá.

jabraka*
hodnocení

0x

ČT 4 vysílá tyto kanály celkem4.

JABRAKA

jardino555*

ČT 4 už není, nově se jmenuje ČT SPORT nebo ve fullHD ČT SPORT HD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]