Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG kg290 - nevidím soubory na kartě

Od: shakira* odpovědí: 6 změna:
Ahojky potřebovala bych nějak poradit. Stáhla jsem si data na pamětovou kartu do telefonu Lg kg290
různé mp3, videa, atd... ale po pár hodinách mi to z telefonu zmizelo nic jsem nemazala a pamět mi ukazuje jako by to tam bylo ale opravdu to tam není! Jen se mi to ukáže v playlistu ale když to chci zpustit tak mi to píše že není podporován soubor prosím o radu. Ten telefon mám především na poslouchání mp3 tak prosím co se dá s tím dělat! Předem moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus kartu připojit k PC přes čtečku, případně ji zkus odzkoušet v jiném mobilu. Tak uvudíš, jesty tam tebou nahraný obsah je nebo není.
shakira*
hodnocení

Když připojím kartu k Pc tak se mi tam nic neukáže přitom pamět karty je zaplněná jako by tam něco bylo!
a když kartu přehodím na jiný telefon tak taky nic nenajde!
moncuskr
Měla jsem podobný problém se stejným problémem a když vdidím , že nejsem sama tak tím víc pochybuju o tom , že jsou ty telefony kvalitní.

shakira*
hodnocení

Vyřešeno!
Je to tím že Lg kg290 větší pamětovou kartu jak 512Mb nepodporuje! tím pádem vše co jsem nahrála do 512MB
tam zůstal a co nad taky akorát se mi to v mobilu nezobrazí
mohli by to výrobci napsat! Ale díky všem za snahu:)

mrne
hodnocení

0x
Mám pěmťovku 512Mb a nezobrazují se mi tam soubory Mp3, jen obrázky...Nevíte, kde by mohl být problém?

xman*
hodnocení

0x
ahoj zkoušela jsi se dívat di menu:soubory:zvuky,obrázky...:externí pamět?protože v playlistu mi to taky nejde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]