Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před pár dny jsem si koupil nový "chytrý telefon"(svůj první) s androidem. Už tomu začínám pomalu rozumět, ale dnes jsem narazil na nějakou chybu. Viz foto. Jak se může hodnota baterie zvednout? Stalo se vám to už někdy?
ke grafu: Mobil byl na nabíječce. Poté se celou noc pomalu vybíjel. Ráno jsem hrál nějaké hry a stáhnul aktualizaci počasí. Poté jsem se podíval co spotřebovává energii a uviděl jsem ten graf. (někdy musím kontrolovat, jestli jsem všechny aplikace správně zavřel)
doplněno 27.05.12 09:28:PS: mobil je to tento: KLIKNI
Na nějakou chybu? Ani ne Sice je to nelogické, ale tento jev jsem zpozoroval u:
Sony Ericson k310i(cca o 2%)
LG -teď nevim typ :D - (cca o 2%)
Samsung 5230 (okolo 5%)
iPhone 4S (klidně i 10%)
iPod Touch(cca 6%)
Samsung -nevim typ, ukazoval mi to kamarád, jak to je možné- (o 4%)
No a je to chyba aplikace, baterie? Protože se přeci baterie nemůže nabít! Možná je to normální vada.
Ok díky. Už to chápu. Bohužel jelikož je mobil nový tak ho používám často s využitím GPS a wifi. Proto se baterie rychle vybíjí, a já ho často nabíjím ještě před 50%. Mám tam baterii li-ion. Má se tato baterie nabíjet v cyklech, nebo co nejčastěji i po troškách? (Před delší dobou jsem četl u dvou typů baterie dva rozné postupy. U jedné se mělo vybít/nabít/vybít/nabít. U druhého typu (prý jsou v noteboocích) se mají nabíjet při jakékoliv příležitosti. klidně i na pár minut, ale nemají se vybít pod 40%. Bohužel si nepamatuju jaký typ je na jaký způsob nabíjení. Prosím raďte. Díky
Ano, nechej baterii několikrát vybít až telefon začne stávkovat že se vypne,pak na nabíječku a nechat plně nabít. Myslím, že když tohle uděláš 3 až 5krát baterie se naformátuje a bude to O.K. Ale pokud budeš často používat wi-fi či gps tak počítej s tím že se baterie velice rychle vybije. je to to samé jako s autem, budeš jezdit slušně, bude žrát málo, budeš tomu dávat kouř bude žrát i trávu kolem cesty. Něčím ten systém musíš napájet a čím více jej budeš využívat,tím více potřebuješ energie.
me to prijde v pohodě, ukazuje jak dlouho bude telefon v provozu, když ho aktivně používám (wifi, rozsvícený displej) propočtem jde graf prudce dolů... když ho zhasnu nechám v kapse, vypočtená doba se zase maličko navýší než jaký byl původní předpoklad při aktivním používání... v čem je problém?
Je to jako u spotřeby auta... když mám průměr 7,8l/100km dá mi to nějaký dojezd, když jedu umírněněji a snížím spotřebu navýší mi dojezd o nějaké km dál. Nikdo mi do nádrže nic nepřileje a přesto dojedu dál.
doba provozu = dojezd auta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.