Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit automatické aktualizace u androidu

Od: ivanakobra odpovědí: 3 změna:

můj samsung gti5500 si pořád něco automaticky aktualizuje a pokaždé se připojí k internetu a pokaždé mi to sebere 30 kč z kreditu,operátor mi sdělil že s tím nic neudělá,protože si to ten android nebo co,dělá sám automaticky,prosím vás dá se to nějak zrušit nebo zablokovat? děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Nastavení - o telefonu - aktualizace softwaru a dejte pouze wifi.Pak také zaleží, zda-li bylo při stažení různých aplikací zatrženo automatické aktualizování.

Ale nejlepší bude koupě nejlevnějšího internetového tarifu, tyto telefony prostě vyžadují připojení k internetu, byt už jen z důvodu aktualizací software či aplikací do nich stažených. Pokud nebudete mít internet.připojení tak ani nemůžete naplno využít možností mob.telefonu s androidem*nevi*

mark651
hodnocení

0x

doporučuji vypnout data přes síť mobilního operátora a ponechat zapnutá pouze data přes WIFI která je zdarma (ačkoliv ne všude dostupná)

dělá se to takto na Androidu verze 4.0 ... na nižších verzích je to velice podobné

1/ na domovské ploše s ikonami, otevřít menu a z něj vybrat nastavení (nebo mezi ikonami všech aplikací najít ikonu Nastavení)

2/ Bezdrátové připojení a sítě ... další -> Mobilní sítě -> Datové přenosy aktivovány (by nemělo být zaškrtnuté)

stirecek*
hodnocení

0x

Kamarád si platí 150kč měsíčně za internet, taky mu to automaticky stahovalo, tak si dal tarif. Ale v telefonu se to dá zablokovat a nastavit si třeba aktualizace jen přes wifi, pak to máte zadara. Samsung jsem chtěl taky, ale zadara neumí gps navigaci, to je škoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]