Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPod touch-nezobrazuje se v iTunes-chci DFU

Od: lukasb* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
mám iPod touch 1G-jailbreaklý. Celou dobu(cca 3 roky) sloužil spolehlivě(s jailbreakem) a nyní jsem se rozhodl prodat.
Kvůli tomu jsem v iPodu obnovil tovární nastavení (nastavení-obecné-obnovit všechna nastavení+budou smazána všechna data).
Ale při obnovování asi někde nastala chyba. Při zapnutí iPodu naskočí logo a po chvíli i malý barevný proužek nad logem (prý známka jailbreaku) a již se nezapne.Ale po obnovení továrního nastavení už by tam jailbreak být neměl ne? A již se NEzobrazí v PC ani v iTunes.
Podle návodů na internutu (tedy co jsem se dočetl) potřebuji, aby se mi zařízení zobrazovalo v iTunes a pak mohu udělat DFU.
Můžete mi prosím nějak pomoct?
Děkuji
Lukáš B.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukasb*
hodnocení

Již jsem vyřešil.
Přeinstaloval jsem iTunes a pak nějak podžel kombinaci home buttonu a sleep/wake buttonu.
Prosím o smazání této otázky.
Lukáš B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]