Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutná oprava st,radia philips

Od: ringerst odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,hledám,sháním tu kutily,hlavně opraváře přes st.radia,jestli by se tu ovšem nějaký našel,kdo by mi mohl pomoci,byl bych mu moc vděčný.Mám st.radio s magnetofonem,zn.PHILIPS AW 7760/14,-160W.,nefunguje mi,nebo špatně hlavní vypínač,jedná se o takovou malou stříbrnou páčku ,kde se přepíná z radia na magič a zas naopak,není to tvarem knoflík,to bych potřeboval sehnat a vyměnit.U nás soukromník,který by to snad opravil, to také nemá.,ono se to už z pochopitelných důvodů bohužel nevyrábí.,jinak radio hraje bezva,má to ty velké repráky.A také mám v dřívějšku nakoupeno stoh tehdejších magn.pásků-zas to nechci vyhodit to ani to,radio právě hrálo i dost kvalitně a na tu dobu bylo i dost tehdy drahé.Moc Vás prosím chlapi,nepomohl by někdo,neznal by třeba někdo na takového opraváře kontakt at už je z Cech či Moravy.Jsem z Podkrkonoší.Díky moc za jakoukoliv pomoc či kontakt,ohledně malé páčky k st.radiu.

Nutná oprava st,radia philips

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dost bych se divil, kdyby uvnitř nebyl běžný posuvný přepínač a ta páčka je tam jen nasunutá, tyhle pořepínače se vyrábějí asi 40let pořád stejné ;)

gme.cz/...

bývají to takové jako v mém odkazu, liší se jenom kontakty a počtem poloh, nemšl by být poblém sehnat přesně co tam patří.

Určitě bych takový našel i ve svých zásobách :D

mkat*
hodnocení

2x

Tiež si myslim že by nemal byť problem zohnať taky prepinač.Každy kto sa trochu venuje opravam musi mať take prepinače.Možno by ,na určity čas pomohlo aj prepinač prestriekať kontoxom.(kontakty su od prepinania opalene.)
".U nás soukromník,který by to snad opravil, to také nemá.,ono se to už z pochopitelných důvodů bohužel nevyrábí."Toto tvrdenie sa mi nezda ,skôr sa mu do toho nechce.

Taky si myslím, že se mu do toho nechce, kontox pomůže, ale u těchto přepínačů je to bohužel jen na chvilku, nebývá to problém opálení kontaktů, ale opotřebení pokovení kontaktů a ty pak korodují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]