Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,hledám,sháním tu kutily,hlavně opraváře přes st.radia,jestli by se tu ovšem nějaký našel,kdo by mi mohl pomoci,byl bych mu moc vděčný.Mám st.radio s magnetofonem,zn.PHILIPS AW 7760/14,-160W.,nefunguje mi,nebo špatně hlavní vypínač,jedná se o takovou malou stříbrnou páčku ,kde se přepíná z radia na magič a zas naopak,není to tvarem knoflík,to bych potřeboval sehnat a vyměnit.U nás soukromník,který by to snad opravil, to také nemá.,ono se to už z pochopitelných důvodů bohužel nevyrábí.,jinak radio hraje bezva,má to ty velké repráky.A také mám v dřívějšku nakoupeno stoh tehdejších magn.pásků-zas to nechci vyhodit to ani to,radio právě hrálo i dost kvalitně a na tu dobu bylo i dost tehdy drahé.Moc Vás prosím chlapi,nepomohl by někdo,neznal by třeba někdo na takového opraváře kontakt at už je z Cech či Moravy.Jsem z Podkrkonoší.Díky moc za jakoukoliv pomoc či kontakt,ohledně malé páčky k st.radiu.
Dost bych se divil, kdyby uvnitř nebyl běžný posuvný přepínač a ta páčka je tam jen nasunutá, tyhle pořepínače se vyrábějí asi 40let pořád stejné
bývají to takové jako v mém odkazu, liší se jenom kontakty a počtem poloh, nemšl by být poblém sehnat přesně co tam patří.
Určitě bych takový našel i ve svých zásobách :D
Taky si myslím, že se mu do toho nechce, kontox pomůže, ale u těchto přepínačů je to bohužel jen na chvilku, nebývá to problém opálení kontaktů, ale opotřebení pokovení kontaktů a ty pak korodují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.