Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
uvažuji o pořízení elektronické čtečky knih. Rozhodovala jsem se mezi Amazone Kindle 4 a Amazone Kindle Touch... a teď se mi do rozhodování ještě přemíchal jakýsi Kobo touch edition... Poradíte někdo, jakou si vybrat? Třeba i úplně jinou.. tak do 5000Kč?
Moc děkuji Jabadoo.
Za mě klasický Kindle, dotykový displej je k ničemu a spíš si myslím že třeba mě osobně by vadil. Je jednodušší zmáčknout šikovně umístěná tlačítka než patlat po LCD.
Kobo neznám, ale co jsem na to teď koukal tak bych ho za svůj Kindle nevyměnil.
Dotykový displej je vhodnější jen pokud bys to často používal třeba na Internet, tam tlačítka opravdu zdržují. Ale jestli je to hlavně na čtení knížek nebo časopisů tak "Kindle byla moje jasná volba"
Já tedy mám čtečku úplně jinou, Hanlina a jsem s ní spokojen. Ani bych nechtěl dotykový displej, je to v tomhle případě celkem zbytečné a dokonce nemám ani připojení k internetu, jenže jsem zjistil, že to nepotřebuju. Wifi je v tomhle případě hrozně pomalé a koukat na malinké internetové stránky v černobílém provedení taky není to pravé. Takže pokud jde o výběr z těchto dvou, tak Kindle 4.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.