Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
vlastním televizor Panasonic TX-P42U30E, četl jsem že se dá připojit k internetu a to klasickým RJ-45 portem nebo Wi-Fi které se připojí pomocí USB. Jenže na televizi nemůžu najít ani RJ-45 ani USB.
Nevíte prosím kde se porty nachází nebo jak se to dá připojit?
Předem díky za odpovědi.
A mohu se zeptat kde jste četl že má konektory R45 a USB? Přečetl sem si specifikaci a USB určitě nemá a žádnou zmínku o R45 sem taky nenašel.
No vidíte Pokud sou tam psaný konektory R45 a 3xUSB tak tam být někde musí. Musíte lépe hledat. Český návod k TV není?
Tv jsem prohledal celou, manuál v češtině sice je ale o interntu an zmínka a v menu TV taky nic o intermetu není. Tak jsem spletl modeli.
Zdravim,
mam ten isty model ako vy panasonic tx-p42u30e.
Podarilo sa vam to nejako pripojit k Interentu?
Vdaka.
Model TX-P42G30E má konektor na LAN vzadu nad barevnýma konektorama Cinch
doplněno 25.05.12 16:03:Ale třeba tady birdphone.gr/... je konektor na LAN i u toho druhého typu TV. Asi mají řekové vybavenější televize :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.