Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rozhoduji se mezi dvěma HDMi kabely a to euronics.cz/...
a
Kupuji to na konzolu PlayStation 3, ten kabel z JRC je obyčejný, nemá ani pozlacené kontakty.
Digitus sice vypadá kvlalitněji ale tuto značku neznám, a nemám jistotu že na PS3 pojede.
Který je podle Vás lepší, máte s nimi nějaké zkušenosti
Předem díky za odpovědi.
Troufnu si tvrdit že oba kabely tak jako tak vznikly v Číně nebo někde poblíž.
Zlacené kontakty jsou určitě výhodou, takže bych šáhl po tom Digitusu.
Nebál bych se, že by přenos nefungoval HDMI je standard bez ohledu na výrobce... BTW: digitus.info/...
Nakonec jsem šel do Digitusu, jak jste říkal obě byli vyrobeny někde v číně a pozlacený kontakt je výhoda.
Díky za odpověď.
Podobný kabel jsem taky kupoval a musel jsem ho vrátit. Obraz se sekal zdroj notebok, tak kabelový přijímač, full rozlišení nestíhal. Zlacené kontakty jsou samy o sobě k ničemu, důležité je odstínění, nakonec jsem zjistil, že zdroj rušení mohla být wifina, deseti metrový kabel s dobrým stíněním neměl žádný problém. Teď jsem objednával tenhle
tak uvidíme, co to bude zač. Myslím, že k satelitu bude stačit...i když za tu cenu, kdoví co to bude zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.