Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi někdo jaký si mám pořídit foťák ,který je do hloubky 10 m,natáčí HD video a cena tak do cca:4 000 Kč.Je toho mnoho druhů a nemám s tímto zkušenosti.Potřebuji to na letošní dovolenou.
Dobrý den. Jestli budete poprvé fotit a točit od vodou, tak vám stačí kvalitní fotoaparát, který máte. Já jsem první snímky a video v moři, točila fotoaparátem Konica Minolta. Za 500,- jsem si na něj koupila pouzdro do vody. Fotoaparátu se nic nestalo, stále slouží, i když ne v moři. Druhým rok, už jsme si koupili, kameru do vody. Viděla jsem točit i video pod vodou telefonem, který byl v pouzdře, do vody. Pro začátek to stačí a pak si už vyberete, podle potřeby. Jen můj názor.
Dobrý názor. Pokud se jede k moři fotografovat poprvé, opravdu stačí jen vodotěsné pouzdro na obyčejný fotoaparát, je v nich docela výběr. Tady jde spíš o to, že amatérovi s fotoaparátem, kterému se říká potápěčský, se nikdy nepodaří snímky z odborných časopisů a publikací, takže aby nebylo nějaké zklamání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.