Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia má rozbitý display

Od: wamp® odpovědí: 7 změna:
Zdravím,chytré hlavinky.Na display se objevily náhle zvláštní obrazce,tím pádem není vidět ani na čas,a především na čísla volajících,atd.,atd.Nezná někdo na tento problém domácí radu?Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Zdravím, domácí rada pro laika není. Pokud je laik trošku dobrodruh, koupí třeba na Aukru nový displej a v domácích podmínkách se ho pokusí vyměnit, většinou stačí jeden šroubováček a troška citu a šikovnosti. Pokud je telefon v záruce a jste si jista, že displej není mechanicky poškozen (pádem či rozšlápnutím), zkuste telefon reklamovat. Občas je i tato reklamace uznána, ve servisech většinou vědí, že existuje i možnost, kdy displej praskne sám od sebe.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Co jsou zvláští obrazce? Rozlitá barva a pod na displeji? Rada vyměnit displej.

hodnocení

Děkuji,to mi také došlo!

edge*

Proč se tedy ptáš, když ti to také došlo? Pokud je displej rozbitý, neexistuje na něj žádné zaříkadlo ani babská rada při kterým by se záhadně opravil. Jedině vyměnit, čili reklamace. Ta samozřejmě nebude uznána, tak tedy výměna na vlastní náklady. Když se výměna cenově nevyplatí vyhodit a koupit nový Mobil;). Popřípadě koupit si brýle, nebo displej umýt páč je na něm asi barva:-P Ale to se omlouvám, jen taková zábava nakonec, nic ve zlém*hi*

Přeji hezký zbytek dne.

hodnocení

Nazdar Edge,když už si tedy tykáme,a to zde není zvykem*stop*N a strejčkovi Gůglovi jsou jisté rady,a právě ty jsem měla na mysli!Jinak,mobil není politý od ničeho,a navíc je v záruce.Další odpovědi nevyžaduji,respektuj to laskavě.Pěkný večer.

Pokud mobil neupadl, nebo nebyl vystaven nějakým extremním teplotám atd. tak by reklamaci meli uznat, ono se jim ve fabrice někdy povede křehký display namontovat tak že je namáhán a praskne časem sám od sebe a to rozhodně není vaše vina ;)

edge*

Ou tak to se omlouvám zdali Vám tykání vadí. Já mám zase jiné zkušenosti, kdy né vždy si vzájemně s rádci vykám. Je pravda, že většinou začnu vykat a posléze s prominutím požádám o tykání. U Vás jsem asi měl jednat stejně.

Nicméně jsem vám poradil správně. Psal jsem "pokud je displej rozbitý je nutno jedině vyměnit" Jestli nám sem vložíte fotku o jakou závadu displeje se jedná, rady budou přesnější. Možná jste se nechtě s mobilem opřela o hranu. Brat měl mobil v kapse a opřel se s ním o hranu stolu. Sklíčko prasklé nebylo ale na displeji to vypadalo jakoby se v displeji rozlila barva.

A netřeba se hned čertit já chtěl jen poradit a nelíbila se mi vaše odpověď na kolegu, že s jeho radami at nepřispívá, když sama víte, že je potřeba displej vyměnit avšak vás zajímají možnosti jak opravit bez výměny. Samozřejmě vaše reakce nebyla doslova taková jak to popisuji, jen to tak vyznělo. Proto jsem svou radu pojal trochu s humorem nicméně nijak špatně vůči vám.;)

Ještě jednou se omlouvám za tykání.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]