Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reakce na paměťovku

Od: malorin* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, jak mám znovuobnovit svou paměťovou kartu z tohoto stavu.

Když ji vložím do mobilu, objeví se mi znak přeškrtnuté karty (nenaformátována). Když na ní kliknu a naformátuju ji, ukáže mi to naformátováno, ale když pak na ni kliknu zbnovu, naformátovaná není a chce to po mě. Nepomáhá opakované vyndavání a vkládání, ani když se snažím formátovat v počítači. Tam mi to sice ukáže znak paměťovky, ale když na ni kliknu, hlásí mi ,,vložte disk do jednotky G:'' (nebo tak nějak). Nevíte někdo co s tím? Můj mobil sice má překvapivě mnoho paměti, ale na dost věcí to nestačí. Díky za jakoukoliv odpověď, kterýá by mohla být k užitku.

Malorin

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

3x

kartu vložit do čtečky, tu zapojit do USB v PC a pak ve winXP po nalezení ovladačů čtečky (pokud je připojena poprvé):

start - ovládací panely -nástroje pro správu-správa počítače-správa disků a tam oddíl vytvořit znovu a naformátovat ho.

doplněno 22.05.12 22:39:

Ale ta reklamace je lepší, protože může mít karta vadu a ukládat na ní fotky z dovolené...*hi*

malorin*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď. ;)

mowla*
hodnocení

1x

Reklamovat - vyměnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]