Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám koupený telefon Sony ericsson xperia neo s operačním systémem Android. A s telefonem mám 2 PROBLÉMY :
1) Po připojení telefonu k nabíječce (nabíjím z elektrické sítě) se mobil stane naprosto neovladatelný. Děla si co chce, otevírá libovolné ikony a nebo když je zamčený tak se nedá odemknout, protože se po sebemenším posunutí posuvníku opět vrací do původní polohy.
2) Při nabíjení telefonu (přes USB z notebooku) se mobil sice ovládad dá ale zase se téměř vždy prohází ikony v menu. A to se dějej ikdyž mám nastavené vlastní řazení ikon. Nestane se to při každém nabíjení ale cca při každém 3. :/
Neví někdo co s tím je a jak se to dá opravit? Nestačí stáhnout jen nějaké aktualizace?
Aktualizovat Android je pomalu povinnost, protože se na něj hackeři dost zaměřují, takže aktualizaci bych určitě provedl. Je možné, že vyřeší i tento problém. Jinak nezbývá nic jiného, než reklamace, případně servis, není-li to v záruce.
chyba kterou popisujete je velmi neobvykla a je rozhodne zrala na reklamaci, reklamujte vadny produkt!
neni technicky mozne aby neco takoveho zpusobil vir nebo neco podobneho, strach z viru je posledni dobou zbytecne panicky protoze krome antivirovyh spolecnosti ktere jej prizivuji takovy vir nikdo nikdy nevidel ) takze klid
proste reklamujte protoze podle mne mate vadnou dotykovou plochu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.