Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehazování ikon u systému ANDROID

Od: hanesinho* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám koupený telefon Sony ericsson xperia neo s operačním systémem Android. A s telefonem mám 2 PROBLÉMY :

1) Po připojení telefonu k nabíječce (nabíjím z elektrické sítě) se mobil stane naprosto neovladatelný. Děla si co chce, otevírá libovolné ikony a nebo když je zamčený tak se nedá odemknout, protože se po sebemenším posunutí posuvníku opět vrací do původní polohy.

2) Při nabíjení telefonu (přes USB z notebooku) se mobil sice ovládad dá ale zase se téměř vždy prohází ikony v menu. A to se dějej ikdyž mám nastavené vlastní řazení ikon. Nestane se to při každém nabíjení ale cca při každém 3. :/

Neví někdo co s tím je a jak se to dá opravit? Nestačí stáhnout jen nějaké aktualizace?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Aktualizovat Android je pomalu povinnost, protože se na něj hackeři dost zaměřují, takže aktualizaci bych určitě provedl. Je možné, že vyřeší i tento problém. Jinak nezbývá nic jiného, než reklamace, případně servis, není-li to v záruce.

hanesinho*
hodnocení

Prosím tě a nevíš jak se andorid aktualizuje? S tímto systémem se teprve seznamuju a nemám vůbec zkušenosti :(

mark1661
hodnocení

0x

chyba kterou popisujete je velmi neobvykla a je rozhodne zrala na reklamaci, reklamujte vadny produkt!

neni technicky mozne aby neco takoveho zpusobil vir nebo neco podobneho, strach z viru je posledni dobou zbytecne panicky protoze krome antivirovyh spolecnosti ktere jej prizivuji takovy vir nikdo nikdy nevidel :)) takze klid

proste reklamujte protoze podle mne mate vadnou dotykovou plochu.

hanesinho*
hodnocení

Chtěl bych se ještě zeptat jestli to reklamují když to není vada která nijak neomezuje funkce telefonu ale jen rozhazuje ikony a mobil se při nabíjení nedá ovládat.

A co mám uvést jako důvod reklamace? Stačí jen "přehazuje ikony? "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]