Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání vrat mobilem

Od: mamdotaz* odpovědí: 5 změna:
Ahoj. V patek mi maji prijit montovat vrata a nabizeli mi moznost, ovladat je mobilem. Maji k tomu pry nejaky modul, za ktery chteji 7 tisic plus montaz asi 2 tisice. Kdyz jsem to poptaval u jine firmy, cena byla podobna, meli to stejne, nejaky gsm klic. Dnes jsem ale nasel nasel na wiapest.cz a pak jeste levneji na www.pest.cz ovladani brany mobilem za necele 3 tisice. Tak mi reknete, to mne chteli vazne tak natahnout?
Co byste delali? Rekli, at mi namontuji ten pgm03 z pest, nebo at mi dodaji branu uplne bez toho a nechat si to namontovat nekym jinym? 4 tisice jsou pro mne dost penez. Navic ten levnejsi ovladac vypada ze ma i vice funkci. Tak nevim.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

otázka základní je to, zda budou systémy kompatibilní. To, co Vám namontuje firma, bude ( mělo by) určitě spolupracovat a ovládat. To, co nabízí ten wiapest, může, ale nemusí umět ovládat ten u Vás namontovaný pohon. Musel by někdo vědoucí kouknout na typ a parametry pohonu a parametry toho GSM ovládání, zda to jde spárovat. Z informací, které jste dodal do dotazu, toho moc nevíme...

dálkové ovládání GSM nabízí více firem... např. flajzar.cz/... nebo alphatech.cz/... a další k výběru na google.com/...

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Tak trochu Vás natáhnout chtěli.Ovšem rozvažte zda se vyplatí namontovat levný modul někým jiným a přijít pravděpodobně o záruku na celý systém.

hodnocení

0x

Jo natáhnout a celkem dost, berte ten co jste našel za ty tři a nechte si jej namontovat někým jiným. Zamyslete se nad tím zdali 7000 není nepřiměřeně mnoho za to co to má dělat a 2000 montáž modulu? To k tomu modulu budou dělat zděný domeček, ne? :D

mbednar
hodnocení

Ja mam zkusenost s timhle pest.cz/...
a jen dobrou. Necha se to nastavit pres internet, takze jen vytukas www, zadas heslo a muzes administrovat ovladace. Kompatibilni je to s kazdymi vraty, takze te chteli natahnout, nebo maji draheho dodavatele.
jinak montaz za 2 litry? Nedivte se, nektere firmy to maji tak velke, za k tomu musite vybudovat extra bedynku ve sloupku brany, zasuvku, atd. Proto jsem bral ten pgm03 gsm klic.
Doporuc to te firme a o zaruku neprijdes, jen jim asi zkazis radost :)
tesyk*

Hele, mbednari, proč to rovnou neřekneš tomu tazateli? Namísto toho, abys tady z nás dělal blbce přes poradnu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]