Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 13 mohu zřídit platbu?

Od: petiikd odpovědí: 3 změna:

Ahoj chtěl bych se zeptat zda mohu zřídit platbu na jednom našem herním serveru a herním portálu platby.

Mám na mysli Premium sms a protože je mi 13 nevím zda to můžu legálně uskutečnit například s pomocí společnosti http://www.xpay.cz předem děkuji za pomoc a hezký zbytek dne :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upřímně řečeno o tom dost pochybuji. Ty platby Vám musí někam chodit, tzn. na účet a ten si ve svém věku nikde nezřídíte. Pokud by Vám je firma posílala poštovní poukázkou, tak na poště to až do Vašich 15 let musí vyzvedávat Váš zákonný zástupce.

Další věcí pak jsou případné daně při dosažení určitých zisků.

Mimochodem, proč se nezeptáte přímo firmy, která Xpay provozuje?

petiikd
hodnocení

moc vám oběma děkuju už jsme to vyřídili a firmu zvolíme jinou tahle totiž poskytuje pouze premium sms od 109 kč nahoru a my si přejeme spíše simbolické poplatky a ještě jednou díky za rady

juldab*
hodnocení

0x

Do společnosti která nemá na svých stránkách poviné údaje bych rozhodně nešel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]