Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,uprímně se moc neorientuji v telefonech a obvykle užívám Sony Ericsson řady C bud 510 nebo až 900. je to vyšší tatranka s klávesnicí dole (bezdotykový). Můžete prosím poradit, jaký je nyní v prodeji novější/návazný typ s obdobným ovládáním. Dotyk display nechci, byl by nejspíš jako prase. Asi už budu muset zůstat u klávesového způsobu. cena nad 5000 je uz pro me moc.Klidne se i spokojim s pouzitym telefonem. Za případné typy diky.
Jako novější třeba j10i ELM , ale je to tzv. EKO telefon a není to nic extra. Tělo z recyklovaných plastů, automatické nastavování jasu displaye, které se nedá vypnout, skleněný kryt displaye (již jsem 3 prasklá sklíčka známým vyměňoval, jednou po pádu na zem a dvakrát prasklo v kapse aniž bychom přišli na příčinu.
Já sám teď používám SE C702, je to "outdoor" takže něco vydrží, jen mi u něj chybí WiFi. Kdybych chtěl pořádný, ale pořád "klasický" SE, sáhl bych osobně po C905. Je to velmi dobře vybavený telefon.
Já sám teď ale pokukuju už po "chytřejším", a to Xperia mini pro. Dotykový display na škodu není a má výsuvnou QWERTY klávesnici, navíc aplikace na Android a na Javu se nedají vůbec srovnávat
Přiznám se, že jsem před časem řešil podobný problém - a začal u sebe - potřebuju volání, semotamo SMS, velkej seznam, slušnou výdrž... No - a jako nástupce SE mám Samsunga...
Slider (schovaná klávesnice), book 1000 kontaktů, výdrž podle provozu 3 - 7 dnů, oproti požadavkům navíc FM a MP3 (občas se hodí) - cena asi 1.500,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.