Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek a prosím o pomoc,radu-u naší pračky AEG Lavamat 70630 odešly uhlíky (kuchnul jsem elektromotor,takže to vím 100%)-dají se někde sehnat,nemám vůbec představu...psal jsem sice na ofiko zastoupení,ale moc si od toho neslibuju...Díky za rady...
Dobrý den. Uhlíky do pračky AEG jsou umístěny v pouzdru a prodávají se kompletně s pouzdrem. Dají se sehnat v opravnách nebo na internetu, kde jsem i já sehnal. Výměna je potom jednoduchá, jen se zastrčí a připojí. Zkuste hqshop@hqshop.cz, nebo zadejte do vyhledávače UHLÍKY DO MOTORU 12.5x5x43mm AEG orig. Prodávají se po párech.
Při výměně uhlíků u praček AEG lavamat obecně doporučuju i vyčistit lihem řidící desku s triaky, bývá dosti zaprášená uhlíkovým prachem. (A pak to děla další problémy. Mi se stavalo, že se motor občas kratce sepnul na plný výkon a vyhodilo to chybu, nyní po výčištění šlape už několik měsíců bez problémů dál.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.