Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit satelit, DVD, video a TV

Od: alesio* odpovědí: 3 změna:
Prosím pora´dte jak propojit satelit (Humax 2xscart) dvd(1x scart) a video(2xscart) a tv (1scart) Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
DVD - Satelit - Video - TV

mato*
hodnocení

0x
Spidera jsem nepochopil.
Záleží na vstupech a výstupech každého zařízení. Já mám sat. + video a tam je jeden vstup a jeden výstup. Klasickou anténu mám vstup do sat., výstup do vstupu videa.Výstup z videa na vstup do TV. Scart konektor ze sat. na video vstup a z video-výstupu do TV. To mi umožňuje nahrávání z klasické TV antény i sat. přijímače .Jak tam dostat DVD, aby to nahrávalo //přehrávalo nezávisle na videu? tak to mě také zajímá.
Pokud má DVD vstup i výstup tak ho můžeš vřadit mezi SAT a Video.
Jinak zapojení klasické antény do Videa přes Satelit se mm zdá zbytečné. Jde to přeci i přímo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]