Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera se mi stalo že jsem na našem foťáku,který máme asi 5 let,nastavovala vypnutí zvuku a omylem jsem potvrdila formátování.Bohužel se mi pak ukázalo že není žádný snímek.Je mi jasné že jsem tím přišla o všechny fotky ,ale přece jenom bych se chtěla optat zdali je nějaká možnost že by na té kartě fotky byly a daly se nějak vrátit?Díky za odpověĎ
Pokud jste na formátovanou kartu nic nefotila, lze 100% obsahu obnovit tímto programem:
Mám jej vyzkoušený a několikrát mi fotky zachránil.
Zolíte si písmeno pod kterým se karta hlásí v PC, zvolite se složku na disku PC kam se mají obnovené fotky uložit, zolite si formát fotek (JPG) a spustíte program.
doplněno 20.05.12 13:09:Pokud by to nic nenašlo, tak pak ještě nastavit intenzivní mod a spustit znovu:
file- settings- intensive mode
Díky moc,fotky jsou zpět.Ani jsem nedoufala že to nějak půjde.Našlo to i fotky které jsou starší.Bezva program.Ještě jednou děkuji a přeji hezký den
Jo, najde to i všechny fotky, které nebyly přepsány novějšími, takže se někdy objeví i hodně staré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.