Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterii u dotykovích telefonů

Od: martin00000* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den mám měl jsem telefony s běžnou klavesnicí tedy běžná konstrukce ale časem si chci pořídit dotykáč ale jak se dívám tak dívám tak každý si stěžuje že baterie nic nevydží! Jsem uživatel tedy zavolat,napsat sms možná internet přes wifi jinak nic jiného jaké jsou vaše zkušenosti s vydrží baterie vašeho mobilu s běžným používaním?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud bude jenom na jednu simku tak vydrží dlouho.

doplněno 31.01.13 18:16:

Zapomněl sem napsat když nebudete používat internet.

petr123*
hodnocení

0x

Prostě se naučíš dávat mobil do nabíječky každý den :(
Tyhle mobily jsou prostě "nenažrané" a výdrž celé dva dny při občasném používání je malý zázrak.

Nabíjím každých 5 hodin :O baterku mám novou, tak nevím, možná už to přeháním..
Btw, na poradně jsem nebyl už několik měsíců na pc :D, ani teď :)

zepe*
hodnocení

0x

htc evo 3D

1,5 den a to se ho nemuzu ani dotknout *plac*

Hry 3,5 hodiny

Internet 6 hodin

mp3 9

video 3 hodiny

Vzdy kdyz jdu ven s telefonem sem nervozni kdyz nevidim zásuvku :) *smich*

Jak jsem doma hned ho jdu dokrmovat ale stojí za to *ua*

eulalie*
hodnocení

0x

Mám dotykový Samsung s wifi, ale bez androidu. Výdrž baterie má dost dobrou. Nabíjím tak jednou za týden. Příliš nevolám, jen SMS a internet.

olaf71*
hodnocení

0x

mám Nokii C7 a pokud jen občas krátce zavolám,pošlu pár sms denně,kouknu na maily tak mi vydrží baterie min.5 dní. přítelkyně má Samsunga ACE2 a nebíjí obden,ale víc kouká na net.

martin00000*
hodnocení

Právě nokie stím ještě slušně vedou ale jinak měto odrazuje abych nabíjel telefon co 2 dny asi skončím u telefonu s klasickou konstrukcí s wifi

stirecek*
Jestli čekáš od klasické koncepce snadné ovládání internetu, věřím, ze ho vyhodíš dřív nez te jebne. Jinak huawei ascend 2-4 dny.
martin00000*
hodnocení

ano je pravda že s telefonem s klavesnicí na internet přes wifi je teda masakr mám to vyzkoušené proto bych chtěl dotykáč

stirecek*
Na dotykac si velice rychle zvykneš, ovládání je daleko jednodušší. Taky jsem se ho bál, ale uz bych neměnil.

juvla*
hodnocení

0x

V každým případě to nebude týden co u klasiky. 2 až 3 dny při občasném použití internetu. Huawei g300.

hodnocení

0x

HTC Legend - k němu jsem měl dvě baterky a při intenzivním používání (stále puštěná hudba, k tomu často internet, občas nějaký díl seriálu) nebyl problém za jeden den vybít obě.

Teď mám xperiu x10 mini pro, k tomu mám baterku bohužel jen jednu a taky není problém ji vybít za chvíli. Většinou s tím nějak doklepu až do večera, ale nabíjím každou noc.

To se nedá tak generalizovat. Dotýkáče jsou s dvoupalcovým dísplejem ale taky se 4.5 Se systémem nebo jen s firmware. S čipem ale taky s dvoujadrovým procesorem. To všechno rozhoduje o spotřebě. Na normálním "ne chytrým" mobilu nejvíc žere GPS a WIFI.Když tyhle dvě věci ožeĺíš tak ti třeba samsung star nebo monte vydrží v pohodě týden. To od mobilu s procesorem silnějším než měly před 5 lety notebooky určitě čekat nemůžeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]