Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám měl jsem telefony s běžnou klavesnicí tedy běžná konstrukce ale časem si chci pořídit dotykáč ale jak se dívám tak dívám tak každý si stěžuje že baterie nic nevydží! Jsem uživatel tedy zavolat,napsat sms možná internet přes wifi jinak nic jiného jaké jsou vaše zkušenosti s vydrží baterie vašeho mobilu s běžným používaním?
Pokud bude jenom na jednu simku tak vydrží dlouho.
doplněno 31.01.13 18:16:Zapomněl sem napsat když nebudete používat internet.
Prostě se naučíš dávat mobil do nabíječky každý den
Tyhle mobily jsou prostě "nenažrané" a výdrž celé dva dny při občasném používání je malý zázrak.
mám Nokii C7 a pokud jen občas krátce zavolám,pošlu pár sms denně,kouknu na maily tak mi vydrží baterie min.5 dní. přítelkyně má Samsunga ACE2 a nebíjí obden,ale víc kouká na net.
Právě nokie stím ještě slušně vedou ale jinak měto odrazuje abych nabíjel telefon co 2 dny asi skončím u telefonu s klasickou konstrukcí s wifi
ano je pravda že s telefonem s klavesnicí na internet přes wifi je teda masakr mám to vyzkoušené proto bych chtěl dotykáč
HTC Legend - k němu jsem měl dvě baterky a při intenzivním používání (stále puštěná hudba, k tomu často internet, občas nějaký díl seriálu) nebyl problém za jeden den vybít obě.
Teď mám xperiu x10 mini pro, k tomu mám baterku bohužel jen jednu a taky není problém ji vybít za chvíli. Většinou s tím nějak doklepu až do večera, ale nabíjím každou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.