Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace telefonu / co s tím?

Od: htcevo3d odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
před skoro měsícem jsem si zakoupil HTC Evo 3D. Ze začátku bez problémů, ale po pár dnech mi začala blbnout obrazovka vždycky, když sem s telefonem omylem třeba máchnul (udělal s ním prudký pohyb) atd. Buď se obrazovka zdeformovala (barvy se změnili, telefon neodpovídal, nešla otevřít aplikace nic) nebo jen naskočila šedá ''zrněná'' obrazovka. Po mém bádání jsem zjistil, že je to baterkou - asi špatně vyříznutá plocha pro baterku, protože se to tam prostě nedocvakávalo a já musím tu baterku tlačit na takové ty 4 ''hajzlíky''' - nevím jak se tomu říká *smich* - prostě z čeho baterka bere všechnu energii. Vyřešil jsem to tak, že jsem si tam z druhé strany dal kousek složeného papírku tak, aby to doléhalo na ty 4 *** ;). Všechno v pohodě :). Dneska mi ale šedá obrazovka naskočila znova *zed*. Baterkou to už není, to už mi po mé rekonstrukci s papírem fungovala normálně, ale prostě teď to zapnu, rozsvítí se ty 4 tlačítka dole a pak hned naskočí šedá. Už mě to štve *zed*. Asi ho půjdu reklamovat k O2, protože to už není normální. Jenže mě spíš štve, že se mi asi vymažou všechny aplikace a nemám ani zálohované kontakty, protože ''Šedá noční můra'' přišla nečekaně :(. Vypnu horním tlačítkem obrazovku a když jí po chvilce zapnu - šedá. Tak abych to shrnul, aby jste vůbec pochopili na co se ptám :).
1. Dají se ňak převést fotky do počítače i přesto že telefon bude ''vypnutý''?
Napadlo mě přes MicroSD Kartu, ale to nevím jak mám udělat - musím jí kdyžtak dát k reklamaci taky? :(.
2. Když jim vše ukážu, že telefon nefunguje atd., myslíte že mi reklamaci vezmou? Kdyžtak spíš, nevíte proč se mi ta šedá obrazovka dělá? Kontroloval jsem správné zasunutí simky, sd karty i baterky ale nic :(.
Děkuji vám za případnou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ad 1. Ne - vypnutý telefon prostě nekomunikuje... Ale můžete zkusit jej připojit k počítači dokud obrazovka nezešedne a pak přenos (zálohování) řídit z počítače...

Ad 2. Pokud prodejci předvedete závadu, reklamaci přijme - jen napřed vyndejte ten ´papír´...

doplněno 18.05.12 22:28:

BTW - při reklamaci můžete uvést, že trváte na stažení dat...

htcevo3d
hodnocení

1. Obrazovka šedne hned (jak se rozsvítí ty světýlka dole, tak obrazovka je černá a pak hned naskočí šedá :().
2. Jo, to je mi jasné, že tam nepůjdu s tím :D.
Díky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]