Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s Androidem do tří tisíc?

Od: leena* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.. :) Chtěla bych se zeptat, jaký je podle vás dobrý mobil s Androidem, který ale nestojí více než tři tisíce? :) Chtěla bych spíše Samsung.. Napadl mně Galaxy mini, ale dočetla jsem se, že za ty peníze se dá sehnat i lepší .. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Osobně bych do Androidu nešel. Má výhodu, že je pro něj opravdu dost různých aplikací (v některých je ale reklama od google - fuj), ale velkou nevýhodu, že jdou po něm dost hackeři a bohužel Android na tom bude z hlediska bezpečnosti stejně jako počítačový Windows. Takže bych si to rozmylsle. Navíc Android je až nezdravě provázán s googlem.

Spíš bych šel do telefonu s Windows Phone (tam je to lepší, po něm moc nejdou hackeři a aplikací pro něj není málo), eventuelně BlackBerry.

Toť můj názor.

leena*
hodnocení

Aha... to je dobré vědět .. a jaký mobil byste mi navrhoval? Abych se vlezla do těch tří tisíc .?

petula00*

Black berry?Ani omylem.Možná tak za nějakej rok až to kněčemu bude.Ale spíš skončí.A Windows phone?něco podobnýho.Proč strašíte s tím Androidem.Je to nejlepší OS v mobilu.Podotýkám,že ho nemám.Mám fon s WM.Až doslouží tak jedině Android.

Ale nechci ovlivňovat.

doplněno 18.05.12 21:59:

Galaxy mini dobrá volba ,až na ten displej.

doplněno 18.05.12 22:06:

To už by jsem šel spíš do tohodle fonu czc.cz/... Dá se sehnat i levněji.

leena*
hodnocení

No ten displej je tam celkem naprd .. ale jink bych taky řekla že je to fajn mobil, ikdyž trochu větších rozměrů ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]