Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Koupil jsem si digitální zrcadlovku EOS 60 D a externí blesk Canon Speedlite 430 EX II.
A chci se zeptat. Jaké si myslíte, že jsou do, již zmiňovaného, blesku, nejlepší tužkové, nabíjecí baterie?
A druhá otázka: Na oba produkty (+ další příslušenství, jako odpaly apod.) sháním brašnu v dobré ceně. Můžete mi nějakou doporučit?
Děkuji
Nejlepší jsou Sanyo ENELOOP, já je mám v blesku Sony HVL-56, který má víc jak o čtvrtinu větší směrné číslo než ten Canon a výdrž je až překapivě delší, než u jiných baterek, byť s větší kapacitou (Eneloopky mají jen 2000mAh).
doplněno 18.05.12 18:23:Brašnu si musíte vybrat sám, kdo má věďět co všechno chcetet tahat s sebou, jinak na samotný foťák s objektivem není špatné nějaké tkzv. pistolové pouzdro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.