Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android zapomenuté gesto

Od: lukaskudrna* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mám hrozný problém, kuli synovy sem navolil na mém androidu (Sony ericsson xperia play) číselné gesto a samozřejmě sem ho za hodinu už nevěděl...

píšu to gesto asi po osmdesátý a pořád nic :( neni tu žádná možnost zapomenuté heslo nebo tak něco...

Nevíte co se stim dá dělat? :'(

Dik

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

0x

Pokud máte na mobilu přžihlášený učet k gmailu tak by to mělo chtít po vás pouze za chvíli heslo k tomuto učtu a pak stačí nastavit nové gesto

askmenow*

Já myslím, že zatatel myslí takový ten pohyb, obrázek, kterým propojíte devět teček a tím odemknete telefon.

doplněno 15.05.12 23:37:

Já pokud několikrát nakreslím "wrong pattern", objeví se mi hláška, že mám čekat 30 sekund a vedle toho tlačítko Forgot pattern? Takže bych to zkusila přes to... Ale nejsem žádná odbornice :)

doplněno 15.05.12 23:37:

Aha... a teď už chápu, že se moje odpověď asi nevylučuje s tou, na kterou reaguji. Pardon ;)

lukaskudrna*

Účet k Gmailu tam mám přihlášený, ale nic to po mě nechce... ani po stým pokusu...

mark615165

zatracenej sony ... zdá se že toto je odchylka od originálního androida, protože originální android se po třetím neúspěšném pokusu zeptá zda nechceš zaslat nový kód na email ...

sethcz

pokud jde o data v telefonu tak vyhledat nejaky servis ktery umi gesto bez ztraty dat odstranit, pokud na datech nezalezi tak najit na netu navod jak telefon prehrat do cista a zadarmo

ja tu sluzbu bez ztraty dat poskytuji ale placene

www.seth.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]