Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vybírám si svůj první dotykáč a potřebuji dual sim. Líbí se mi Evolve FX420 a Gygybyte Gsmart G1355. Máte někdo zkušenost s těmito značkami? Mám trochu strach z těchto neznámých značek... Ještě mám podmínkurozlišení 480x800.
Můžete mi někdo poradit.
Já sem si pořídil GSmart 1317D a mám k němu výhrady. Pomalý načítání 3G i souborů(fotek) v telefonu. Při vypnutí nefunguje budík. Do kalendáře se dá dostat jenom při signálu wifi. Foťák 3 megapixeli je po zkušenosti s 5mpx docela slabota. Když si vzpomenu na něco dalšího tak to dopíšu.
doplněno 30.01.13 19:45: Davideček: Tak to je divný, zkoušel sem to asi 30x a pokaždý mi to ukázalo že musím bejt připojenej na wifi.
Oprava: Pro Dawidececk.
luis:
záleží jak je kalendář nastaven, buď jsou jeho údaje uloženy v telefonu, nebo se synchronizuje přes internet.
Bmbx: Právě že tady mi to furt říká že to potřebuje připojení k wifi tak to asi bude ta druhá možnost.
doplněno 30.01.13 20:41:No vono když sem se ještě nedostal k wifi tak je těžký si stahovat nějakou lepčejší aplikaci.:D
doplněno 30.01.13 22:08:Stirecek: já píšu pouze o mým telefonu!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.