Nejste přihlášen/a.
Zdravím: Spíše se zeptám takhle: Nevíte někdo, jestli existuje nějaka firma kde opravují a upravují VHS kazety? Spíše někde buď v Praze, nebo v okolí okresu Nymburk? Já právě bydlím mezi Nymburkem a Prahou. Mám porouchanou kazetu a potřeboval bych jí zpravit. Mám na ní nahrávky, které si cením.! ( bohužel nejsem tak zručný, to se musím přiznat, abych si to zpravil sám). Na Netu jsem se dozvěděl jen o jedné opravně videokazet nějaká "firma MYFILM" , ale ta sídlí až v Hnojníku - to je až u Frýdku Místku - a já bydlím na Nymbursku - to mám trošku z ruky. Takže se ptám, jestli někdo nevíte o nějaké opravně VHS kazet v Praze, nebo na Nymbursku, popřípadě Mladoboleslavsku? Díky za radu
Když opatrně rozděláte nějakou starou kazetu kterou můžete rozbít a dáte pozor aby se vám obsah nevysypal tak uvidíte že na tom skoro nic není. Je to skoro stejný jako kazety do kazeťáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.