Nejste přihlášen/a.
Taky jsem měl Nokii 5800 xpresmusic skvělý telefon po vydání Lumia 800 jsem telefén chtěl po tom co jsem zjistil co a jak. Jsem tento telefon zavrh. Sklamal mě na plné čaře těšil jsem se tolil let ne novou nokii s operačním system a sklamaní Já zastánce jen Nokia ač neřad přejít ke konkurenci .
Nokia Lumia 710 ma menší Pamět slabší foták ale padne lepe do ruky. Lumia 800 ma strašně ostré hrany a neni moc pohodl.
Nejde ani u jednoho modelu přenášet přes Bloetooth data z jeného telefonu než daného typu Lumia Pamět jen interni prostě tento model nokia moc nevychytala
Pokud mužu poradit ja ikdyž bych chtěl jen Nokii tak doporučim radši koupi jineho typu tepefonu než tenhe.
Ale pokud odpovím na otazku ano Lumia 710 je aspon pro mne lepši jak Lumia 800
Právě že já chtěla opět Nokii, ale jak to tak poslouchám Nokia klesá. A který by jste mi doporučil, v téhle cenové relaci?
KAždý má jiné naroky a každý telefon umí něco jineho pro mě osobně je dobrý telefon HTC sensation cenově kolem 8 000 Kč
Telefon o kterém ja osobně ted také uvažuji,
ale doporučil bych Huawei Ascend G 300 Poměr cena a to co nabízi je skvěly cenově kolem 5 000 Kč osobně bych doporučil teda tyn model
Taky mam nejradši Nokie, ale bohužel taky se smiřuju s tím že si Nokii už nekoupim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.