Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nefunguje

Od: panenka* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám problém s mobilním tel. Sim karta je v tel. a když chci volat na displeji mám napsané vložte sim kartu. karta je v pořádku zkoušela jsem ji v jiném telefonu. Co mám dělat?Můžu to spravit sama,nebo mám zajít do opravny? díky předem za radu...Věra

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak tohle bývá na servis...Sama to asi nezvládnete..

mkat*
hodnocení

0x

Nemate nahodou kartu od operatora ktoreho telefon nepodporuje?

hop®
hodnocení

0x

Pokud máte telefon, u kterého je po vyndání karty vidět takových 6 stríbrných paciček . kontaktů, můžete je zkusit opatrně očistit lihem. Pokud to nepomůže pak servis.

hodnocení

0x

Mě se to několikrát stalo taky. Vždycky mi stačilo vypnout a znova zapnout. Může to taky bejt mastnejma kontaktama, takže jak už někdo psal, očistit lihem kovový plochy na kartě.

stonec
hodnocení

0x

bylo by dobré napsat typ telefonu, amatersky se dá opravit mechanická vada, hnutý, zatlačený, zašpiněný kontakt, žpatně zapadající dvířka, málo napružený plíšek atd. u některých MT to může dělat i špatný kontakt na baterii, obecně lze ale říct, že 99,9% závad že tel nebere sim je nutný řešit výměnou nějakého vadného dílu, nezřídka kdy tuto vadu způsobuje vniknutí kypaliny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]