Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompakt na dovolenou

Od: jerrymungo® odpovědí: 2 změna:

Fotografuji už pěkných pár let, od letité Praktiky až do současnosti jsem vystřídal několik fotoaparátů. V současné době mám jako hlavní přístroj Panasonic FX 28, a spokojenost. Ale tak jsem si řekl, že až pojedeme na dovolenou, nemá cenu se v nějakých vedrech vláčet po památkách s velkým přístrojem. Volba padla na nějaký kapesní kompaktní fotoaparát a protože je obrovská nabídka, chtěl bych poprosit ostatní, co by doporučili. Mám představu li-ion akumulátoru, širokoúhlý objektiv, třípalcový displej. Díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

magdalena*
hodnocení

2x

Můžu doporučit tento digitalni-fotoaparaty.heu/..., je lehký, s velkým displejem (3"), 14MP, cca vydrží 260 fotek, fotí už od 1cm, má dostatek scénických režimů, myslím, že na dovolenou je to to pravé :)

hodnocení

Díky za tip, taky jsem po něm pošilhával, asi to vyhraje on.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]