Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zjistit tel. číslo bez kodu PUK?

Od: lad odpovědí: 4 změna:

Zdravím, dostal jsem SIM kartu, ale je zablokovaná, potřebuje kod PUK, ale bohužel nevím jaký má telefoní číslo, dá se to číslo nějak zjistit, nebo zjistit jen PUK kod bez toho abych věděl tel. číslo? Je to T-mobile. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli je simka zablokovaná, že potřebuje puk, což se většinou stává po třikrát špatném zadání pin, tak vám tel. číslo je k ničemu, když se do té simky v telefonu nedostanete.

A pro zjištění puku od operátora potřebujute vědět víc než jen tel číslo. Většinou nejčastěji volané čísla nebo posledních několik volaných čísel nebo čísel poslaných sms.

doplněno 13.05.12 20:42:

Lad: Možná ano, podle některých reakcí na netu potřebuješ jen to tel číslo a výrobní číslo simky. Podle jiných je to jak jsem psal já.

doplněno 13.05.12 20:52:

Podle další reakce možná bude stačit jen to číslo ze simky. Nejlepší asi bude zkusit zavolat na infolinku a tam to zkusit.

doplněno 13.05.12 20:56:

A tohle je z webu T-mobile:

Svůj PUK kód zjistíte v průvodním dopise, který jste obdržel s vaší SIM kartou, nebo vám jej můžeme sdělit na Zákaznickém centru T-Mobile. Pro poskytnutí PUK kódu je potřeba se prokázat znalostí vašeho hesla, nebo čísla SIM karty, pokud používáte předplacenou kartu Twist.

ladd
hodnocení

ke zjištění PUKu stačí jen tel. číslo, mám to zjištěný

des*

Zahoď to a kup si simku svoji stovku snad máš né?

lui*
hodnocení

0x

Zkuste navštívit nejaké kontaktní místo - prodejnu operátora. Umějí toi bez čísla, jen podle výr. čísla té karty. Když se jim bude chtít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zjistit puk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]