Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším následující problém. Vlastním část průmyslového areálu, kde plánuji přes noc parkovat svoje kamiony. Samozřejmě mně je jasné, že pokud nepodniknu patřičné kroky, budou auta hned první noc bez nafty. Areál jsem oplotil, dal nahoru dva ostnaté dráty. Časem nasadím nějaký kamerový systém. Ale teď k "jádru pudla". Chci na areál namontovat zabezpečovací zařízení, ale nelíbí se mi ty OEM alarmy, které se prodávají. Co si tedy představuji? Několik čidel (řekněme 4) - pravděpodobně pohybových (nevím, jaká jiná by se dala použít) a na ně připojená siréna a stroboskopický maják (či něco podobného blikajícího), popř. pokud by někoho napadlo ještě něco učiného, řekněte.
Hledal jsem např. na GME, ale nemůžu najít všechny vhodné součástky... Potřebuji VODOTĚSNOU sirénu (pro venkovní použití), čidla to samé, světlo to samé a vše potřebuji sjednotit v napěti (buď 230V, nebo např. 12V s tím, že by se muselo použít před rozvodem trafo - opět nějaké pro venkovní použití).
Doporučtě mi prosím konkrétní součástky, z kterých by se dala taková věc postavit, popř. pokud máte nějaké jiné nápady, napiště je...
Díky.
Ještě jsem si vzpomněl:
Potřebuji také nějak (např. nějaký časovač, čidlo na světlo) zajistit, aby zařízení fungovalo jen přes noc. Opět pro venkovní použití. Nejvíc by mi vyhovovalo, pokud by takové zařízení fungoval tak, že pokud je světlo (či je doba mimo nastavený čas. úsek), rozepne obvod. Opět sjednotit napětí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.