Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ten předmět asi není to, co jsem potřeboval, ale to je jedno.
Jde o to, že nevím jak se připojit ke své Wi-Fi síti v mobilu. Koupil jsem si nový telefon (Galaxy mini) a doma jsem se hned těšil, až se připojím ke své wifině.. No ale když jsem na tom mobilu zapnul vyhledávání wi-fi sítí, tak ta moje se tam nezobrazila. Pouze pár od sousedů. Nevíte čím to může být? Tím mobilem to asi není, protože můj brácha má LG a taky zkoušel a nic. Je divné, že mu to šlo na PSP. Nevíme si rady... Myslíte že by mohl pomoci hotspot? Budu vděčný za každou odpověď, díky.
Jestli už tato rubrika byla založena dříve, tak se omlouvám. Já to tu hledal, ale nic jsem nenašel. V případě že se tak stalo,prosím o přesměrování .
problém může být v nastavení regionu, nebo v nastavení norem b,g,n...záleží na tom co která strana umí...zkontrolovat jak u wifi, tak u mobilu...jo a na jaké frekvenci makají...
Tak předně bys měl říct, co máš doma za WiFi router a jak ho máš nastavený. Předpokládám, že máš nějaký "levný" 2,4GHz model. Zkus jít k routeru blíž, může být, že má slabý výkon a ty v mobilu mizernou anténu pro příjem, to dohromady dá, že nic nechytíš. Navíc je třeba zkontrolovat na jakém zabezpečovacím protokolu tvůj router vysílá, třeba chytáš jen nezabezpečené wifiny sousedů a svoji zabezpečenou musíš komplet zadat ručně...
Noo.. S tím levným máte pravdu, nechtěli jsme kupovat nejdražší na trhu. Je to Belkin ale nevím jaký typ. Vzadu má napsáno 12V takže to bude asi ono. Nevím, zda-li je to málo nebo hodně (?). Zabezpečením to nebude, protože mám TKIP (stejně jako soused, kterého chytám). A už netuším co dál napsat.
doplněno 13.05.12 12:20:Kecám. Šifrování je TKIP a zabezpečení je WPA-PSK. (tedy myslím :D)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.