Ahoj,poradíte někdo?Mám doma nefunkční kameru SONY (poškrábaná hlava),se kterou se natáčelo na kazety 8mm.A s ní i spoustu kazet,které si ale nemám na čem přehrát.Jdou tyto analogové nahrávky převést do digitální formy (CD,DVD)?Co je k tomu potřeba?Nevíte o nějaké firmě v KV kraji,která se tím zabývá?Díky za odpovědi...
Díky Spidere,prohlédl jsem si stránky,které jsi doporučil. Jak už jsi ale naznačil v odpovědi-je to pěkná zlodějna.Za převod 90ti min. záznamu z Video8 na DVD chtějí 540 Kč (6 Kč/min.) bez DPH.Já těch kazetek mám asi 25,tak to bych se nedoplatil...Kamarád mi poradil,že by se to dalo řešit pomocí DVD rekordéru.Napřed bych to ale musel přehrát na VHS kazety a potom video připojit k DVD rekordéru.To se mi zdá i jednodušší,není v tom ale ještě nějaký fígl?Mají rekordéry vstup pro videa?dá se to propojit? Díky,ahoj Stanley
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.