Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastni ton SMS - Wildfire S

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Dobry podvecer... poradite prosim nekdo ja si u HTC Wildfire S nastavit vlastni ton na SMS? dekuji za kazdou radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Menu - nastavení - Obraz a zvuk (tuším) - Nastavení upozornění. (tento zvuk se nastaví jak pro SMS, tak pro příchozí soubory)

doplněno 11.05.12 17:14:

Takhle se nastavuje na Xperii mini (Android 2.1), ale myslím, že android 2.3 by to měl mít minimálně velmi podobné

lindaf*
hodnocení

no jasne to jde ale nejde tam nastavit VLASTNI vyzvaneni nejky zvuk co mam v telefonu ne ty c o jsou tam vychozi... *nevi*

sestra s ním zrovna někam odešla, ale tuším že to bylo úplně dole vybrání vlastního tónu, nebo po posunutí obrazovky do boku...

doplněno 11.05.12 18:02:

ano, teď jsem se díval a v tom seznamu úplně dole má tlačítko "Hudební knihovna", kde si můžete vybrat vlastní zvuk z SD karty.

lindaf*
hodnocení

a ma wildfire nebo wildfire S (bez tlacitka nb s tlacitkem? )

má xperii, ale jelikož jde taky o Android, myslel jsem si, že to bude stejné.

Jinak našel jsem na anglickém fóru "návod", a to připojit mobil k počítači, na SD kartě otevřít složku mediaaudiootif

a do této složky nakopírovat MP3 soubor, který chcete jako vyzváněcí. Potom by se měl zobrazit přímo v seznamu tónů, které Vám telefon nabízí. Nemám odzkoušené, ale prý to na Wildfire S funguje :)

lindaf*
hodnocení

dobre ja se tedy kouknu a uvidim co se da delat... dekuji moc... ;)

doplněno 11.05.12 19:38:

dekuji moc... tak uz to jde ;) vazne velky dik uz jsem byla zoufala ;)

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]