Nejste přihlášen/a.
Dobry podvecer... poradite prosim nekdo ja si u HTC Wildfire S nastavit vlastni ton na SMS? dekuji za kazdou radu
Menu - nastavení - Obraz a zvuk (tuším) - Nastavení upozornění. (tento zvuk se nastaví jak pro SMS, tak pro příchozí soubory)
doplněno 11.05.12 17:14:Takhle se nastavuje na Xperii mini (Android 2.1), ale myslím, že android 2.3 by to měl mít minimálně velmi podobné
no jasne to jde ale nejde tam nastavit VLASTNI vyzvaneni nejky zvuk co mam v telefonu ne ty c o jsou tam vychozi...
sestra s ním zrovna někam odešla, ale tuším že to bylo úplně dole vybrání vlastního tónu, nebo po posunutí obrazovky do boku...
doplněno 11.05.12 18:02:ano, teď jsem se díval a v tom seznamu úplně dole má tlačítko "Hudební knihovna", kde si můžete vybrat vlastní zvuk z SD karty.
má xperii, ale jelikož jde taky o Android, myslel jsem si, že to bude stejné.
Jinak našel jsem na anglickém fóru "návod", a to připojit mobil k počítači, na SD kartě otevřít složku mediaaudiootif
a do této složky nakopírovat MP3 soubor, který chcete jako vyzváněcí. Potom by se měl zobrazit přímo v seznamu tónů, které Vám telefon nabízí. Nemám odzkoušené, ale prý to na Wildfire S funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.