Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony ericsson w800i - čeština

Od: dzamal odpovědí: 4 změna:

Mám doma mobil - je to už stařík ale krásně pracuje. Jedná se o Sony ericsson w800i, byl kupovaný v Londýně. Bohužel v mobilu není na výběr čeština jako jazyk. Neví někdo jestli se dá někde stáhnout?

A ještě jeden dotaz, neví někdo jestli se dá stáhnout ovladač?Připojil sem mobil k pc, win7 hledal ovladač- ale nenašel takže se nepřipojil. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nahrát čeština by se tam dala, ale to je na veeeelmi dlouhé vysvětlování. Nejlépe nahrát celou novou verzi firmware se středoevropským systémem souborů a customizací EMEA2 (pro střední evropu - tedy i českou republiku). Šlo by to i ručně nahrátím jazykových souborů a změnou customizace. Dělá se to přes FAR manafer nebo XS++ (záleží jakou ochranu - CID telefon má).

Tady se toho dočtete hodně se-tuning.cz/...

dzamal
hodnocení

Ok díky za odpověť ale mám menší problém. Připojil sem ho přes usb k pc, nainstaloval všechny ovladače ale mobil se nikde nezobrazil

dedkoid*
hodnocení

0x

Kdo ví jestli jsou ovladače pro Win7? Co se týče firmware, tak jsem ho jednou nahrával a telefon se mi nepřihlásil do sítě (Vodafone). Ještě že jsem měl starý FW zazálohovaný. (Chtěl jsem mobil debrandovat z T-mobile). Takže opatrně.

hodnocení

0x

šel bych přímo na stránky výrobce do sekce podpora/support,určitě tam vhodný ovladač mají :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]