Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5800 xpressmusic a vse kolem ni

Od: minimimi* odpovědí: 1 změna:
Ahoj, tak jak uz jsem psala v nazvu, mam Nokii 5800 xpressmusic a chtela bych ji co nejvice vylepsit tim myslim sw. (treba nejake fajn aplikace pro to, aktualizace nebo i motivy a tak). A k tomuhle mam jeste mensi dotaz. Vim, ze v telefonu je "chytra slozka" aktualizace sw. a obcas se mi i ukaze, ze jsou dostupne nove aktualizace, ale ted se mi vyskytl problem. Je nejaka nova aktualizace, podtim je napsane DULEZITE, ale jakmile ji spustim objevi se mi ZPRACOVAVA SE, ale jak to zmizi, ani se nespusti. Co s tim? Rada bych jeste podotkla, ze misto v telefonu mam a internet taky.
A k tomu internetu bych mela taky dotaz. Kdyz chci najet do netu a mimo dosah wifi, hned se mi ukaze T-mobile internet. Ale kdyz jsem treba na navsteve u rodicu, najede mi misto toho t-mobilu nazev te wifi. Jak nastavit at se mi tam zobrazi ten t-mobile?
A jeste jeden dotaz. Kamarad mel kdysi nastaveno, ze kdyz mu prisel mail, tak mu prisla i sms na telefon s tim obsahem. Jak nastavit tohle? Predem diky za vsechny odpovedi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Já chodím pro rady sem: forum.mynokia.cz/...

5800.mynokia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]