Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detektor elektromagnetického pole

Od: zanny* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím vás, poradíte mi někdo, kde bych mohla sehnat digitální detektor EMP nebo Gaussmetr. Hodně těchto přístrojú je k objednání jen ze zahraničí. Chci tím zkusit měřit elektromagnetické pole při hledání energie. Také se těmto detektorúm říká Ghostmetr. Těším se na vaši odpoveď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co treba mercateo.cz/... .

buss
hodnocení

2x

Správně duchmetr, to je ono. A co tu elmag energii vytváří, kde je ten generátor? Že bych si z tama natáhl dráty...

zanny*
hodnocení

Nezapominejte, ze energie a magnetismus je vsude kolem vas. Vse je o fyzice a chemii. Jen vedet jak na to a pochopit...

buss

Joo a jak mi to rozsvítí žárovku? Kolik toho generují různé vysílače a co z toho?

radarbrdy*
hodnocení

0x

Mě se líbí tento: flickriver.com/... sice je jen s led diodou, ale určitě bude detekovat přítomnost ducha. Jinak hledejte google: field detector

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]