Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevěděl by někdo k čemu by mohlo být tohle DPS? Mám jich doma asi 20 a tak by mě to docela zajímalo. Zkoušel jsem to asi hodinu googlit ale nic kloudnýho z toho nevypadlo. Díky
Na 99% je to PIR čidlo. Drátové.
doplněno 19.05.12 16:52:Nikoliv drátové, je to napájené síťovým napětím, takže asi PIR k lampičkám.
doplněno 19.05.12 17:03:Ty součástky kolem LM324 nastavují charakteristiku a zesílení jednotlivých hradel LM324. Zřejmě zpracování signálu z čidla S1. Samotný signál je zpracován a reakce na aktivaci je vytvořena v mikroprocesoru PIC16C54. Celé je to obvodově a součástkami tak 15 až 20 let zpátky.
Každopádně jeto napájený ze sítě, pro výrobce ENIKA (je to tam napsaný) a dá se na tom navolit nějaký kód viz dírky pro mikropřepínač 1-8. podle mně to bude na pohybový čidlo - regulace citlivosti, a nastavení kódu aby to bylo možný ovládat.
doplněno 08.05.12 08:57:a máš tam dva relátky ovládaný nezávislý výstupy.
doplněno 08.05.12 09:04:uprostřed desky vlevo od svislé osy je místo pro snímač S1 a výstupní relátka vpravo trochu níž RE1, RE2
no, těžko říct, jeden IO je 8bitový CMOS (programovatelný) a druhý obsahuje operační zesilovače. Vidím rezistor na nastavení citlivosti, ale ta může být téměř čehokoliv
Já jsem přemýšlel, protože ta firma co jsem ji z toho vygůglil tak vyrábí takovou tu elektroinstalaci, termostaty a tak tak jestli to není na termostat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.