Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryté telefonní číslo - proč?

Od: polinek* odpovědí: 12 změna:

co to je ,když mi někdo zavolá z neveřejného čísla? děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

2x

no ze ma skryte cislo... da se zakryt v teelfonu a znamena to ze ten komu dotycny vola neuvidim jeho cislo ani na nej nemuze volat z5... byla oznacovano nekdy take jako zadne cislo nebo neverejne nebo skryte ;)

polinek*
hodnocení

a to číslo platí si on jo? Nebo mi tady vyzvání a otravuje.

hodnocení

0x

Také vám mohou volat z nějakého úřadu nebo z nemocnice... Tyto instituce mají své malé ústředny, a když volají z některé své interní klapky, tak se na displeji telefonu objeví jakási informace, už si nepamatuji přesně, snad "hovor ze skrytého čísla".

doplněno 06.05.12 18:56:

Doporučila bych hovor přijmout, opravdu to může být důležitá úřední nebo zdravotní informace. Mně se stalo v době, kdy jsem pro hluk na ulici neslyšela telefon v kabelce, že volali 3x.

Hovor neplatíte, platí volající.

polinek*
hodnocení

tel,jsem zvedla ,,byly to nějaké holky hihihi samé hihi děkuji,,

No vidíte - já hovory ze skrytého čísla automaticky vypípávám. Považuji to za vrchol neslušnosti v telefonické etice - přirovnal bych to k pokřikování na někoho zpoza rohu. Proč někomu tolik záleží na tom, abych neviděl jeho číslo a nemohl mu zavolat zpět? Mě denně volá spousta zákazníků, žádný z nich už nevolá ze skrytého čísla. Dokonce mám i zajímavý zážitek - v Ostravě mi vykradli auto, tak jsem to řešil na PČR a dva dny na to mi usilovně volalo skryté číslo - tak jsem to pokaždé vytípnul, až odpoledne mi volal jeden z policajtů z normálního čísla, že něco chtějí doplnit do výpovědi a že se mi nemůžou dovolat.

Takže má rada - skrytá čísla nebrat, neřešit.

hogofogo

Tak úřady volají ze skrytého čísla proto, že je tak nastavena ústředna. Ne každý pracovník má přiděleno své číslo, takže všichni volají z "jednoho" čísla a abyste zbytečně nevolali zpět, protože byste se dovolali jen na ústřednu, tak to číslo skryjí. Dále se to může stát u VOIP, např. u Skype mám nastavenu identifikaci jako číslo soukromého mobilu, ovšem někdy se stane, že se číslo nezobrazí, či zobrazí úplně jiné. To samé volání ze zahraničí. Takže já si naopak myslím, že zvednout by se mělo, položit se dá vždycky. Ale to je asi věc názoru.

buss
hodnocení

0x

Noo, neveřejné je, které není zveřejněno, že ano. Nemusí být v žádné telseznamu... A co vlastní mobil, je v nějakém seznamu, objevil se na intu?

hodnocení

0x

U O2 v mobilu si mohu zapnout funkci - skrýt číslo. Nemám žádnou smlouvu, natož placenou službu. Nepoužívám - neslušné.

takjan*

Často tak volá FÚ, aspoň mne..

jimmy
hodnocení

0x
Ahoj, potřeboval bych přijmout skryté číslo volá mi syn z věznice ale je neustále blokované, nevím přesně telefon Redmi note 10 pro, android 13, systém mi to blokuje fakt nevím díky moc za radu, neslyším volání,potom přijde zpráva červeně a v tom , že skrytá čísla jsou mi blokované můžete mi prosím pomoc díky
halamus

Vy neradíte, ale se svým dotazem jste se drze vetřel do dotazu někoho jiného. Tady není chat, ale poradna.

V nastaveniach vášho telefónu máte zablokované prijímanie neznámych čísel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]